Havit Gamenote Fuxi H3 mikrofonu çalışmıyor

thinxs

Centipat
Daha fazla  
Başlıkta da yazdığı gibi kulaklığı ilk taktığımda mikrofon çalışıyordu. Daha sonra diğer kaplolarla deneyim dedim ve mikrofon çalışmayı durdurdu. Ses denetim masasında gözüküyor ama hiç ses vermiyor. Mikrofon açma kapama tuşuna bir kere basınca kulaklığın verdiği ses değişiyor. Aynı şeyde kulaklığı açma kapama tuşunda da oluyor bu sefer de arkada video falan açık olursa onu durdurup açıyor. Çözümü var mıdır?

Son düzenleyen: Moderatör:
Kulaklığı hangi cihazda (bilgisayar, telefon, tablet)kullanacaksınız, ve kablolu mu kablosuz mu kullanacaksınız?

Bilgisayarda ve kaplosuz kullanacağım.

Bilgisayarda ve kaplosuz kullanacağım.

Aynı kulaklığı bende kullanıyorum. İlk olarak kulaklığı güç tuşuna basarak açın ve Power On sesinin gelmesini bekleyin. Sesi duyduktan sonra da güç tuşuna iki kez basın; kulaklıktan Gaming mode sesini duyacaksınız ve kulaklığın üzerindeki mavi ışık yanıp sönmeye başlayacak. Devamında kutudan çıkan USB alıcıyı bilgisayarınızın mümkünse ön portundaki müsait bir USB slotuna takın; taktıktan sonra alıcının üzerindeki ve kulaklığın üzerindeki mavi ışığın sabit yandığını göreceksiniz. Artık kulaklıktaki 3.5mm girişine mikrofonunuzu takıp kullanabilirsiniz. Ses kaydedici ile çalışıp çalışmadığını anlayabilirsiniz.

Dediğiniz gibi 2 kere denedim fakat olmadı. Ses kaydedici mikrofonunuz çalışmıyor hatası veriyor.

Duyduysanız, bilgisayar ile doğru şekilde eşleştirdiyseniz ve mikrofonu doğru taktıysanız sesinizi alması lazım. Dilerseniz ses kaydedicinin komple ekran görüntüsünü atın. Eğer yeni aldıysanız belki size gelen üründe bir arıza olabilir.

Mikrofon girişinde bir çıkıntı var ona göre takmama rağmen çalışmadı. Bana gelen ürün bozuk olabilir. İade talebinde bulundum.

Mikrofon girişinde bir çıkıntı var ona göre takmama rağmen çalışmadı. Bana gelen ürün bozuk olabilir. İade talebinde bulundum.
Hayırlısı olsun. Bence yarın kargoya gidene kadar deneyin, belki sizin yapamadığınız bir şey vardır. Ben bir 2 haftadır kullanıyorum ve aldığımdan beri herhangi bir sorun yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…