Kulaklarınızda da terleme yapıyor mu kulaklık? Tam anlayamadım kafanız mı terliyor kulaklarınız mı terliyor? Ben kulak terlemesinden dolayı şikayetçiyim. Kafamın terlemesine o kadar takmam. Kulak terletme performansı hakkında ne yorum yaparsınız acaba? Bir de bu kulakların altında hafif bir boşluk kalıyor diyorlar, çok rahatsız ediyor mu acaba?Mikrofon mükemmel lakin kafaya temas eden yerleri kumaş olduğundan ben de terleme yaptı. ( %60 saçımdan kaynaklı)
Kulaklarınızda da terleme yapıyor mu kulaklık? Tam anlayamadım kafanız mı terliyor kulaklarınız mı terliyor? Ben kulak terlemesinden dolayı şikayetçiyim. Kafamın terlemesine o kadar takmam. Kulak terletme performansı hakkında ne yorum yaparsınız acaba? Bir de bu kulakların altında hafif bir boşluk kalıyor diyorlar, çok rahatsız ediyor mu acaba?
Anladım, teşekkür ederim ilginiz için. Benim de kulaklarım küçüktür, zaten ondan dolayı kulak içi kulaklıkları kullanamadım. Silikonun etrafında ki kısım kulak kemigime dayandığı için çok ağrı yapıyordu o zaman ergonomik olarak ben de memnun kalırım sanırım.Öncelikle kulaklarım küçük olduğundan tam sarıyor. Kulaklarımı terletmese de saçıma temas eden bölgeler terliyor. Terletme performansı 8 puan.
Anladım, teşekkür ederim ilginiz için. Benim de kulaklarım küçüktür, zaten ondan dolayı kulak içi kulaklıkları kullanamadım. Silikonun etrafında ki kısım kulak kemigime dayandığı için çok ağrı yapıyordu o zaman ergonomik olarak ben de memnun kalırım sanırım.
Son olarak 2 sorum daha var;
Kulaklığı ne zamandır kullanıyorsunuz? İçinde ki dongle bir süre sonra bozuluyor diyenler olmuş bu konu hakkında bilginiz var mı?
Kulaklığı 760 TL'ye alınır mı sizce? Öneriyor musunuz bu fiyata?
Havit'in kendi sitesinde ikolojik15 indirim koduyla 760 TL'ye alabilirsiniz hocamHocam ben 1.5 haftadır kullanıyorum, dongle bozulduğunu bu konuya bakarken öğrendim. 760TL'ye nereden bulduysanız ben de tekrar almak isterim
Kaçırmayın fırsatı derim.Havit'in kendi sitesinde ikolojik15 indirim koduyla 760 TL'ye alabilirsiniz hocam
Sipariş verdim hocam. Hayırlısı bakalım.Kaçırmayın fırsatı derim.
Hocam merhaba size bir şey sormak istiyorum; Kulaklık bugün elime geçti ve mikrofon girişinde orayı kapatan plastik parça yoktu kulaklıkta. Sizde de böyle bir durum var mıydı acaba? Kulaklıkta herhangi bir sorun yok, sadece acaba iade ürün mü yolladılar diye merak ettim o yüzden soruyorum.Kaçırmayın fırsatı derim.
@AnilkyaeSipariş verdim hocam. Hayırlısı bakalım.
Hocam merhaba size bir şey sormak istiyorum; Kulaklık bugün elime geçti ve mikrofon girişinde orayı kapatan plastik parça yoktu kulaklıkta. Sizde de böyle bir durum var mıydı acaba? Kulaklıkta herhangi bir sorun yok, sadece acaba iade ürün mü yolladılar diye merak ettim o yüzden soruyorum.
Mikrofon girişini kapatan plastik derken?Hocam merhaba size bir şey sormak istiyorum; Kulaklık bugün elime geçti ve mikrofon girişinde orayı kapatan plastik parça yoktu kulaklıkta. Sizde de böyle bir durum var mıydı acaba? Kulaklıkta herhangi bir sorun yok, sadece acaba iade ürün mü yolladılar diye merak ettim o yüzden soruyorum.