lal2835 Yoctopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #1 Bu 2 kulaklığı almak istiyorum ama hangisini almalıyım bilmiyorum. Havit markası daha mantıklı geliyor çünkü Rampage çabuk bozuluyormuş.
Bu 2 kulaklığı almak istiyorum ama hangisini almalıyım bilmiyorum. Havit markası daha mantıklı geliyor çünkü Rampage çabuk bozuluyormuş.
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #2 lal2835 dedi: Bu 2 kulaklığı almak istiyorum ama hangisini almalıyım bilmiyorum. Havit markası daha mantıklı geliyor çünkü Rampage çabuk bozuluyormuş. Genişletmek için tıkla... Rampage kullanıyorum ve memmunum fakat mikrofon önceliğiniz varsa rampageler çok patlama yapıyor fıstıkçı şahap ı söylerken mikrofon patlıyor.
lal2835 dedi: Bu 2 kulaklığı almak istiyorum ama hangisini almalıyım bilmiyorum. Havit markası daha mantıklı geliyor çünkü Rampage çabuk bozuluyormuş. Genişletmek için tıkla... Rampage kullanıyorum ve memmunum fakat mikrofon önceliğiniz varsa rampageler çok patlama yapıyor fıstıkçı şahap ı söylerken mikrofon patlıyor.
lal2835 Yoctopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #3 Cray12a dedi: Rampage kullanıyorum ve memmunum fakat mikrofon önceliğiniz varsa Rampage'ler çok patlama yapıyor fıstıkçı şahap ı söylerken mikrofon patlıyor. Genişletmek için tıkla... Mikrofon önemli benim için ama Havit markasını almak istiyorum hem sıfır emin olamıyorum.
Cray12a dedi: Rampage kullanıyorum ve memmunum fakat mikrofon önceliğiniz varsa Rampage'ler çok patlama yapıyor fıstıkçı şahap ı söylerken mikrofon patlıyor. Genişletmek için tıkla... Mikrofon önemli benim için ama Havit markasını almak istiyorum hem sıfır emin olamıyorum.
Griffithc Centipat Katılım 11 Aralık 2023 Mesajlar 907 Çözümler 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #4 lal2835 dedi: Mikrofon önemli benim için ama Havit markasını almak istiyorum hem sıfır emin olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Havit klavyem var kalitesi müthiş fakat kulaklığı bilemem.
lal2835 dedi: Mikrofon önemli benim için ama Havit markasını almak istiyorum hem sıfır emin olamıyorum. Genişletmek için tıkla... Havit klavyem var kalitesi müthiş fakat kulaklığı bilemem.
Cray12a Hectopat Katılım 30 Ağustos 2023 Mesajlar 1.620 Makaleler 2 Çözümler 13 Daha fazla Sistem Özellikleri İ5 12400F RTX 3060 12 GB 16 GB RAM 512 GB SSD Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #5 lal2835 dedi: Mikrofon önemli benim için ama Havit markasını almak istiyorum hem sıfır emin olamıyorum. Genişletmek için tıkla... 2 kulaklığında linkini atabilir misiniz?
lal2835 dedi: Mikrofon önemli benim için ama Havit markasını almak istiyorum hem sıfır emin olamıyorum. Genişletmek için tıkla... 2 kulaklığında linkini atabilir misiniz?
H Houxzre Yoctopat Katılım 3 Eylül 2024 Mesajlar 11 6 Eylül 2024 #6 Wireless gerekiyorsa VXE V1, kablolu olur diyorsan H2002P.
lal2835 Yoctopat Katılım 6 Eylül 2024 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Eylül 2024 #7 Cray12a dedi: 2 kulaklığında linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Rampage Crack H11 Beyaz/Gri Wireless 2.4G+ Bluetooth Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı ... www.rampage.com.tr Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Houxzre dedi: Wireless gerekiyorsa VXE v1, kablolu olur diyorsan H2002P. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı sanırım ürün link atar mısınız acaba.
Cray12a dedi: 2 kulaklığında linkini atabilir misiniz? Genişletmek için tıkla... Rampage Crack H11 Beyaz/Gri Wireless 2.4G+ Bluetooth Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı ... www.rampage.com.tr Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote Fuxi-H3 Gaming Oyuncu Mikrofonlu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. ty.gl Houxzre dedi: Wireless gerekiyorsa VXE v1, kablolu olur diyorsan H2002P. Genişletmek için tıkla... Yurt dışı sanırım ürün link atar mısınız acaba.