Y yiğit Karabaşoğlu Femtopat Katılım 4 Nisan 2025 Mesajlar 5 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:20 #1 Ben bu kulaklıgı almayı düşünüyorum. Genelde FPS oyunları oynuyorum. Nasıl bu kulaklık? Ürün linki:Havit Gamenote Fuxi-H6 Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) - Fiyatı, Yorumları Son düzenleyen: Moderatör: Pazar 22:26
Ben bu kulaklıgı almayı düşünüyorum. Genelde FPS oyunları oynuyorum. Nasıl bu kulaklık? Ürün linki:Havit Gamenote Fuxi-H6 Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı 7.1 - 4 Modlu (BT, 2.4Ghz, Type-C, 3.5mm) - Fiyatı, Yorumları
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Sosyal Bekçisi Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 7.596 Makaleler 4 Çözümler 176 Daha fazla Cinsiyet Erkek Pazar 22:34 #2 H3 ve H7'den dolayı büyük bir önyargı var Fuxi modellerine ancak bu model onlara göre daha iyi gibi. Tabii kroniklerin anlaşılması için zamana ihtiyaç var.
H3 ve H7'den dolayı büyük bir önyargı var Fuxi modellerine ancak bu model onlara göre daha iyi gibi. Tabii kroniklerin anlaşılması için zamana ihtiyaç var.