Havit Gamenote FUXI-H7 2.4GHz algılamıyor

Bloodless

Femtopat
Daha fazla  
Kulaklığı Type-C ve USB'den dendenim ama kablosuz olarak ses alamdım. Nasıl çözerim bu sorunu?

Kasanın önünde ki Type-C ve USB'den bağladım ve ses geldi. Sorun anakartın çıkışlarında sanırım.

Böyle bir uyarı alıyorum.

Son düzenleme:
Başka PC yok da telefonda deneyeceğim bakalım.

Telefonda hiçbir problem yok. Çalışıyor takır takır.

O zaman kasada bir problem olabilir. Farklı girişlere takıp çalıştırmayı deneyin. Bu arada telefonda Bluetooth ile değil alıcı ile bağladınız değil mi?

O zaman kasada bir problem olabilir. Farklı girişlere takıp çalıştırmayı deneyin. Bu arada telefonda Bluetooth ile değil alıcı ile bağladınız değil mi?
Evet direk Type-C den bağladım ses testi de yaptım hem orda da güzel çalıştı. Ankarttın Type-C de sorun var sanırım ya tam anlayamamamda.

Evet direk Type-C den bağladım ses testi de yaptım hem orda da güzel çalıştı. Ankarttın Type-C de sorun var sanırım ya tam anlayamamamda.
Ozaman dönüştürücüsü ile beraber deneyin. Type-A dönüştürücü çıkıyor kutudan. Onu kullanarak dener misiniz ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…