Bu kulaklığı deneyimleyen ya da çevresinde kullanan arkadaş var mı? Bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Kulaklık hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? Başka kulaklıklarda önerebilirsiniz bütçem 1500 2000 TL arasında.
Neredeyse aynı tasarımda Rampage Crack H11 kullanıyorum ve gerçekten çok güzel öneririm şarjı çok uzun gidiyor bt kulaklık zaten 7.1 var ve bt modunda mikrofon fenasal derecede iyi, ve aşırı hafif kafanı hiç yormuyor almanı öneririm.
Bu kulaklığı deneyimleyen ya da çevresinde kullanan arkadaş var mı? Bu kulaklığı almayı düşünüyorum. Kulaklık hakkında bilgisi olan arkadaşlar varsa yardımcı olabilirler mi? Başka kulaklıklarda önerebilirsiniz bütçem 1500 2000 TL arasında.
Razer BlackShark V2 daha iyi olur.
Bu urun daha iyi. Havitte iyi fakat Razer gaming headsetlerde daha basarili.Ses kartı yok diye ondan biraz uzak durmayı tercih ediyorum ama ses kartının olmamasının ne gibi bir dezavantajı olur onu bilmiyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.