Havit Gamenote Fuxi H7 alınır mı?

arthurmorgxn1

Decapat
Daha fazla  
Sorum başlıktaki gibi, çok fazla bütçem yok F/P bir kablosuz kulaklık istiyorum ve bu çok içime sindi. Alınır mı?

Fuxi H3 kullanıyorum. Memnun olduğum çok yönü var memnun olmadığım yönleri de var. H7 ise benim çok hoşuma gitti şahsen. Yakın zamanda askere gidecek olmasam sanırım H7'ye geçerdim. O yüzden ben öneriyorum şahsen.

Umarım. Bu kadar ucuz olunca şüphelendim biraz sıkıntı çıkmaz değil mi?
Öyle çok ucuz değil bu arada. Bu fiyatlarda Blackshark V2X dolaşıyordu bir aralar. Yani fiyatı tam ederi kadar diye düşünüyorum. 2K üstüne çıkınca Cloud kulaklıklar, 4-5K üstüne çıkınca HS80 gibi kulaklıklar geliyor karşımıza zaten.

Blackshark düşünmüyorum kablosuz istediğim için teşekkür ederim alacağım h7'yi

Blackshark düşünmüyorum kablosuz istediğim için teşekkür ederim alacağım h7'yi
Hayırlı uğurlu olsun. Eğer alırsanız sizden bir şey rica etmek istiyorum; Aldıktan sonra deneyimlerinizi paylaşır mısınız acaba? Merak ettiğim konular:

Kulağa tam oturuyor mu, kulak altında boşluk kalıyor mu yani(H3'de kalıyordu)

Kablosuz ve USB kablolu mikrofon testi yapıp aralarında fark var mı yok mu paylaşır mısınız?(H3 de dünya kadar fark vardı)

Bu 2 konuyu çok merak ediyorum, eğer paylaşırsanız çok sevinirim..

Peki geldiği zaman paylaşacağım.

Peki geldiği zaman paylaşacağım.

Merhaba nereden aldınız? Ben İncehesap Gaming gecesinden 1450 liraya aldım. 7.1 ve Kablosuz olması ve fiyatı ile uygun geldi bana. Bir de bu markalara önyargılıyım ama Havit kaliteli markaların bu fiyat bandındaki ürünlerinden daha üst segment ürünler çıkarıyor. Kargo geldiğinde tekrar yorum yaparım ama beklentim yüksek.
Görüntü olarak Logitech Aurora G735 sanırım ona benziyor ama o 15k fiyatta.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…