Havit Gamenote FUXI-H7 alınır mı?

yusufef3e

Decapat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
RTX 4060
Ryzen 5 5500
2x8 DDR 4 3200Mhz Ram
B450MH Anakart
Evet soru bu hem kablosuz olması güzel hem de ekipmanlarım beyaz olduğu için tercih etmek istiyorum kullanan vs varsa bilgi verebilirse sevinirim fiyatı göz önünde olduğu için süper bir şey beklemiyorum parasını hak etse yeter benim için 2000TL bütçe başka öneriler de yapabilirsiniz.

CORSAIR HS65 7.1 Surround Siyah Kablolu Gaming Kulaklik | ITOPYA

Ne olduğu belirsiz, kalitesiz markaya para vermektense güvenilir, iyi modelli oyuncu kulaklığı tavsiye ederim.

Kablosuz kulaklık arıyordum, fiyatı makul geldi sipariş verdim. Amacım kablosuz serimi tamamlamak yani çok bir beklentim yok. Logitech G435 alabilirdim ama çok çirkin ya.

Neyse havit aldım, denemekten zarar gelmez. Kötüyse de iade ederim

Amazon dan aldım.

Amacı kablosuz kullanmak gibi duruyor ama senin önerdiğin hem kablolu hemde bütçeyi +1500 aşan var.

Son düzenleme:
Lütfen geldikten sonra artıları ve eksileri konusunda bilgilendir

Alınabilir güzel kulaklığa benziyor.

Son düzenleyen: Moderatör:
Lütfen ceza gelmesin ya. Ne yaparım sonra?
Anime izleyen birisiyle bu kadar diyalog yeter.
BB.
İnsanlar haksız oldukları konuda nasıl bu kadar sivri konuşmaya cesaret edebiliyor, kendini nasıl büyük görüp böbürleniyor anlaması çok güç. Havit'in ürünlerinin genel kullanıcı yorumlarını bilmeyip "iyi modelli" gibi bir kalıp kullandıktan sonra mesajların devamında çok da akıllı mantıklı şeyler okumayacağımın farkındaydım ama bu kadarını beklemiyordum. Gülünç, gerçekten yazık.

Ben kullanıyorum profesyonel olmadığım için yorum yapmak istemiyorum ama beklentilerimi karşılıyor.

Size bir sır vereyim. Microsoft marketten Dolby lisansı alın 25TL o çok büyük firmaların vadettiği çevresel sese sahip olursunuz. Midi tizi iyi ise sürücünün müzik kulaklığı bile harika ses verir.

Oyunlarda

Sosyal'de önerildiği için BlackShark V2 X aldım, daha önce kullandığım kalitesiz kulaklıklardan bile daha kötü bir ses performansı var. Şu kulaklığa iyi diyenin gidip bir Kbb'ye muayene olması lazım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…