Merhaba, şu anki kulaklığım James Donkey 712 gayet güzel bir kulaklık fakat kabloları birbirine dolana dolana kabloları aşındı ve bağlantı sorunları yaşıyorum. Bağlantı sorunu derken de uyuşmazlık alıyor kulaklık git gel yapıyor diyebilirim. Bende FPS oyunları oynuyorum ve beyaz kablosuz 2 bin TL civarı kulaklık ararken buna denk geldim. Her yerde önerilmiş, sizce nasıl alınır mı?
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Parolapara ile alinir. 400 TL cashback size doner.
Kulaklık ürünlerinde iade politikası: Sadece ambalajı açılmamış ürünler 14 gün içerisinde iade edilebilir. Bu ürün grubunda iade koşulları ile ilgili daha fazla bilgi almak için iade politikamıza göz atabilirsiniz. Ürün garantisi: Ürün 2 sene boyunca garanti kapsamındadır. Kullanıcı hatasından...
wraithesports.com
Parolapara ile alinir. 400 TL cashback size doner.
Örnek verecek olursam çamur gibi çalışan 7.1, robotik ses şikayetleri, dip ses sorunu vb.
h3'ten sonra birçoğu düzeltildi densede hala devam ediyor maalesef.