Havit Gamenote GC932A vs Fashcolle Globe Pro

Hayırlı olsun öncelikle güzel günlerde kullan
Hangi kulaklığı aldın benim kulaklığım da Havit belki aynı modeldir.

Anket üzerinden 1 ay geçmiş. Teşekkür ederim. Fuxi H3 almıştım, Valorant oynadığım için 7.1 kalitesi önemliydi ama 7.1 ses kalitesi hiç hoşuma gitmedi. İade de edemedim, kaldı öyle bir köşede. Canım sıkılınca kullanıyorum.

Koltuk nasıl hocam.

Koltuk nasıl hocam.

Beklediğimden iyi geldiğini söyleyebilirim ama yayı biraz fazla hareketli en küçük harekette gıcırdıyor. Her şey için teşekkür ederim hocam.

Beklediğimden iyi geldiğini söyleyebilirim ama yayı biraz fazla hareketli en küçük harekette gıcırdıyor. Her şey için teşekkür ederim hocam.

Hocam benim de koltuğum gıcırdıyor ama genel olarak rahat benim hoşuma gitti bu fiyata da bence alternatifsiz fashcolle kalitesizmiş.
Kulaklığı satmayı düşünür müsünüz çevreme sorabilirim isterseniz.

Evet hocam ya fashcolleun ayakları pert oluyormuş birkaç haftada hemen, bu kat kat daha iyidir ondan. Kulaklığı şimdilik satmayı düşünmüyorum, müzik dinlerken iyi gidiyor bassını güzel yapmışlar ama eğer satmayı düşünürsem direkt seninle iletişimi geçmeyi denerim. :O

Tamamdır hocam teşekkürler iyi günler dilerim iyi günlerde kullanmanız dileğiyle ekipmanlarınızı.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…