Havit Gamenote GK50 192KHz seçildiğinde ses bozuluyor

Lazerhawk

Kilopat
Yer
İzmir
Daha fazla  
Arkadaşlar, selamlar. Elimde geçen gün aldığım Havit Gamenote GK50 mikrofon bulunuyor. Mikrofon ilk kurulumunda hiçbir sıkıntı yoktu. 24 bit 192KHz ile seste bozulma olmadan kayıt alabiliyordum, ancak dün bilgisayarı yeniden başlattığımda ses bozuk kaydolmaya başladı. Sorun 96KHz çektiğimde düzeliyor ama 16 bit veya 24 bitte 192KHz yaptığım anda seste robotsu parazitlenme, bozulmalar oluyor. Windows ile alakalı olabilir mi diye düşünüp kaldırıp Windows 10 kurmayı bile denedim ama ne yaparsam yapayım ses bozuluyor. Havit'in servis yorumları sonrası içime iyice kurt düşmeye başladı ve ileride bir sorun olursa mikrofonu nasıl açacağıma dair bir video bile bulamadım. Hem njsj ME6s hem de Havit olarak aradım ama video yok.

Burada asıl sorun şu: İlk sefer bağladığımızda 24 bit veya 16 bit 192 KHz sesi sorunsuz veriyor. Sorun laptop yeniden başladıktan sonra yaşanıyor. 192KHz de ses düzelmeden bozulu kalıyor. Ne yapabilirim?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…