Havit Gamenote GK52 iyi midir?

EtiCrax

Centipat
Daha fazla  
Merhaba, dün 739 TL'ye Amazon'dan GK52 adlı mikrofon aldım. Sizce memnun kalır mıyım? İnceleme videolarını izledim, bazı videolarda mikrofonun dip ses yarattığı söyleniyor, bazılarında da yapmadığını söylüyor. Mikrofon çok fazla ses alıyormuş, en ufak sesleri bile alıyormuş, bunlar doğru mu? Ve sizce bu mikrofondan memnun kalır mıyım? Video çekmek için kullanacağım ve oyunlarda karşılıklı konuşmak için kullanacağım, kısaca mikrofon güzel midir?

Artık sipariş vermişsiniz. Gelsin güzelce deneyin, beğenmezseniz iade edersiniz veya satarsınız. Oyunlarda konuşmak için bu mikrofon fazla bile kalabilir. Ama video çekmek için profesyonel mikrofon performansı vermeyecektir, siz programlarla ses ayarlarıyla felan oynarak veya arka plan gürültülerini programlarla temizleyerek, daha iyileştirerek video çekimi için iyi bir ses kalitesi elde edebilirsiniz ancak ileriki süreçte daha pahalı bir model bakmanız yararınıza olacaktır. Aldığınız mikrofon bence fiyatına göre iyi ama uzun vadede bazı sorunlar çıkartabilir.

Artık sipariş vermişsiniz. Gelsin güzelce deneyin, beğenmezseniz iade edersiniz veya satarsınız. Oyunlarda konuşmak için bu mikrofon fazla bile kalabilir. Ama video çekmek için profesyonel mikrofon performansı vermeyecektir, siz programlarla ses ayarlarıyla felan oynarak veya arka plan gürültülerini programlarla temizleyerek, daha iyileştirerek video çekimi için iyi bir ses kalitesi elde edebilirsiniz ancak ileriki süreçte daha pahalı bir model bakmanız yararınıza olacaktır. Aldığınız mikrofon bence fiyatına göre iyi ama uzun vadede bazı sorunlar çıkartabilir.
Uzun vade dediğiniz ne kadar bir süre ve dipses sorunu varmı mikrofonda?

Ve birde aşırı kaliteli videolar çekmeyecegim oyun videoları ve bilgilendirme videoları çekicem dipses varsa obsten kaldırılır diye umuyorum.

Son düzenleme:
Uzun vade dediğiniz ne kadar bir süre ve dip ses sorunu var mı mikrofonda?

Ve bir de aşırı kaliteli videolar çekmeyecegim oyun videoları ve bilgilendirme videoları çekeceğim dip ses varsa obsten kaldırılır diye umuyorum.

Memnun musun acaba bende dusunuyorum şu an ufak ufak yayınlar yapmayıı düşünüyorum da.

Technopat Haberler

Geri
Yukarı