Pwsont Decapat Katılım 5 Aralık 2022 Mesajlar 418 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Temmuz 2025 #1 Merhaba şu an bunu almayi dusunuyorum, iyi midir sizce ya da baska bir oneriniz var midir? Havit Gamenote GK60 Pro RGB Profesyonel Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu - RGB Standlı USB Mikrofon Havit Gamenote GK60 PRO RGB Profesyonel Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu - RGB Standlı USB Mikrofon www.havitstore.com.tr
Merhaba şu an bunu almayi dusunuyorum, iyi midir sizce ya da baska bir oneriniz var midir? Havit Gamenote GK60 Pro RGB Profesyonel Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu - RGB Standlı USB Mikrofon Havit Gamenote GK60 PRO RGB Profesyonel Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu - RGB Standlı USB Mikrofon www.havitstore.com.tr
bayram.celik1 Picopat Katılım 26 Şubat 2025 Mesajlar 730 Çözümler 3 4 Temmuz 2025 #2 Pwsont dedi: Merhaba şu an bunu almayi dusunuyorum, iyi midir sizce ya da baska bir oneriniz var midir? Havit Gamenote GK60 Pro RGB Profesyonel Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu - RGB Standlı USB Mikrofon Havit Gamenote GK60 PRO RGB Profesyonel Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu - RGB Standlı USB Mikrofon www.havitstore.com.tr Genişletmek için tıkla... İyi gibi.
Pwsont dedi: Merhaba şu an bunu almayi dusunuyorum, iyi midir sizce ya da baska bir oneriniz var midir? Havit Gamenote GK60 Pro RGB Profesyonel Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu - RGB Standlı USB Mikrofon Havit Gamenote GK60 PRO RGB Profesyonel Oyuncu ve Yayıncı Mikrofonu - RGB Standlı USB Mikrofon www.havitstore.com.tr Genişletmek için tıkla... İyi gibi.