SameTpz Hectopat Zamanın Tanığı Katılım 29 Mart 2020 Mesajlar 1.753 Çözümler 4 2 Aralık 2023 #1 Alınır mı ve ürün hakkında bilgisi olan var mı, alternatifi varsa önerir misiniz? Havit Gamenote GK61 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu Fiyatı ve Özellikleri Havit Gamenote GK61 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Upupup. Son düzenleyen: Moderatör: 2 Aralık 2023
Alınır mı ve ürün hakkında bilgisi olan var mı, alternatifi varsa önerir misiniz? Havit Gamenote GK61 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu Fiyatı ve Özellikleri Havit Gamenote GK61 RGB Gaming Profesyonel Oyuncu Yayıncı Mikrofonu özelliklerini incelemek ve en uygun fiyata satın almak için hemen tıkla! www.teknosa.com Upupup.
R redtrsoldier Hectopat Katılım 2 Eylül 2018 Mesajlar 9 3 Aralık 2023 #2 ben de merak ediyorum alıp almamak arasında gidip geliyorum.
4 455266 Decapat Katılım 3 Mayıs 2021 Mesajlar 12 12 Aralık 2023 #3 Bu mikrofonu ben de almak istiyorum ama ne youtube da ne de forumlarda inceleyen yok o yüzden emin olamıyorum.
Bu mikrofonu ben de almak istiyorum ama ne youtube da ne de forumlarda inceleyen yok o yüzden emin olamıyorum.
meswed Picopat Katılım 9 Temmuz 2024 Mesajlar 37 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #4 Ürünü satın aldınız mı? Aldıysanız ürün güzel mi, bende almayı düşünüyorum.