Lawhe1s Femtopat Katılım 11 Haziran 2025 Mesajlar 3 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 21:09 #1 Havit Gamenote H2002bg kulaklık aldım ama driveri var mı yok mu bilmiyorum, o kadar arastırdım ama bulamadım, driveri varsa söyler misiniz?
Havit Gamenote H2002bg kulaklık aldım ama driveri var mı yok mu bilmiyorum, o kadar arastırdım ama bulamadım, driveri varsa söyler misiniz?
E Efe KIPKINER Decapat Katılım 17 Ekim 2023 Mesajlar 614 Çözümler 3 Dün 22:46 #2 Lawhe1s dedi: Havit Gamenote H2002bg kulaklık aldım ama driveri var mı yok mu bilmiyorum, o kadar arastırdım ama bulamadım, driveri varsa söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... O kulaklığa ait driver yok gözüküyor. Havit'in herhangi bir driverını yükleyerek deneyebilirsin, belki çalışır. Artı 0 Eksi
Lawhe1s dedi: Havit Gamenote H2002bg kulaklık aldım ama driveri var mı yok mu bilmiyorum, o kadar arastırdım ama bulamadım, driveri varsa söyler misiniz? Genişletmek için tıkla... O kulaklığa ait driver yok gözüküyor. Havit'in herhangi bir driverını yükleyerek deneyebilirsin, belki çalışır.