Havit Gamenote H2002D alınır mı?

exist.one

Hectopat
Makaleler
1
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
B360M D3SH
Intel i5-9400F
16384 MB RAM (16 GB)
DirectX sürümü: DirectX 12.
Ekran kartı: Powercolor AMD RX 6600XT
Windows 10 Pro 64 Bit.
Meslek
Öğrenci
Merhaba, aslında H2002P almayı düşünüyordum ki bence H2002P daha iyi, şu an H2230D kullanıyorum ve çıkarılabilir mikrofona bayağı alıştım bu yüzden çıkarılabilir mikrofon özelliği ile H2002D almayı düşünüyorum. Sizce alınır mı? Veya 1250TL bütçede çıkarılabilir mikrofon özellikli daha iyi bir kulaklık bulunabilir mi?

Hocam Havit'ten memnun musunuz bende Havit Gamenote FUXI-H3 kablosuz modelini almak istiyorumda sizin istediğiniz H2002D modelinden sadece 150 TL farkı var.

Bende h2002p var. Ses anlamında gayet memnunum. Fakat ışığı açıkken bir ses geliyor. Işığını kapatınca geçiyor.

Hocam Havit'ten memnun musunuz bende Havit Gamenote FUXI-H3 kablosuz modelini almak istiyorumda sizin istediğiniz H2002D modelinden sadece 150 TL farkı var.

Havit markasından memnunum 450TL'ye aldığım kulaklık daha üst düzey gibi hissettiriyor. Dediğiniz FUXI-H3 modeli 1000TL gibi bütçelerde Wireless özeliği sunuyor bu güzel ancak kulaklığın ses kalitesi, mikrofon kalitesi gibi şeylerden dolayı kulaklık pek tercih edilmiyor alan arkadaşım ise aldıktan sonra direkt iade etti. Kısacası önermiyorum eğer illa kablosuz istemiyorsanız H2002P alın keyfinize bakın güzel kulaklık.

Bende h2002p var. Ses anlamında gayet memnunum. Fakat ışığı açıkken bir ses geliyor. Işığını kapatınca geçiyor.
H2002P ses olarak kaliteli olduğunu biliyorum onu almayi düşünüyordum zaten ama şu mikrofon olayı yüzünden sanırım H2002D alacağım.

Evet miktofonu çok kaliteli ama çıkmaması beni de rahatsız ediyor.

Hocam peki Havit Gamenote H2033D nasıl bir bilginiz var mı?

Hocam peki Havit Gamenote H2033D nasıl bir bilginiz var mı?
Dış görüntüsü gayet güzel fakat özelliklere bir göz attığımızda 20 Ohm Empedans ve 50 mm sürücü çok tatmin etmedi 1149TL'yi hak etmediğini düşünüyorum ki özellik bakımından 400TL olan H2230D daha iyi gözüküyor bence alınmaz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…