Yürüyen HLTV Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 7 Aralık 2018 Mesajlar 1.388 Makaleler 1 Çözümler 26 1 Ocak 2025 #11 c4n dedi: Bu bütçede Razer BlackShark V2 X alınabilir. Genişletmek için tıkla... Stok eritmek için görece daha ucuza koyulan farklı renklileri var. Tercihen alınabilir tabii. Arkadaş H2002D yazınca bütçe 1000 TL diye düşündüm direkt. ömer.5454 dedi: Onada baktım yorumlarına oyun için kötü tirendyol vb yerlerde 7.1 ses için kod vermiyorlar iade etmiyorlarmış. Genişletmek için tıkla... O zaman niye konu açtınız hocam? Ayrıca Razer'ın sitesinden alınıyor 7.1 kodu. Oyun için de kötü değil.
c4n dedi: Bu bütçede Razer BlackShark V2 X alınabilir. Genişletmek için tıkla... Stok eritmek için görece daha ucuza koyulan farklı renklileri var. Tercihen alınabilir tabii. Arkadaş H2002D yazınca bütçe 1000 TL diye düşündüm direkt. ömer.5454 dedi: Onada baktım yorumlarına oyun için kötü tirendyol vb yerlerde 7.1 ses için kod vermiyorlar iade etmiyorlarmış. Genişletmek için tıkla... O zaman niye konu açtınız hocam? Ayrıca Razer'ın sitesinden alınıyor 7.1 kodu. Oyun için de kötü değil.