Havit Gamenote H2002D alınır mı?

H2002P modeli var onu önenirim aynı kulakığın farklı bir modeli ikisinin arasandıkai farklı bu kulaklıkta 7.1 desteği H2002P'de var, bir diğer farklılık ise ikisinin girişleri farklı H2002P USB giriş kullanırken H2002D jak girişi kullanıyor yani H2002D'yi hem bilgisayara hem de telefona bağlayabilirsiniz, son farklılık olarak da H2002P RGB'li 2002D RGB'siz ama renk seçeneği daha fazla. Sadede gelirsek iki modelde F/P'dir ben sadece diğer modelede bakmanızı öneririm ama bu kulaklıkta gayet iş görür.

Hocam çok kötü zamanda bakmışsınız daha dün öğlen saatlerinde 600TL'ye düşmüştü bu kulaklık. 2002p modelini kullanıyorum zamanında 900e almıştım sanırım performans olarak gayet iyi bir kulaklık bence. D modelinden farkı ses kartı sizin alacağınızda bulunmuyor ayrıca sizinkinin mikrofonu çıkarılabiliyor anakartınızın ses kartı iyiyse eğer çok farklı bir sonuç alacağınızı sanmıyorum ses yüksekliği de kalitesi de bana göre fazlasıyla yeterli fakat ne kadar F/P bir ürün o kadarını bilmiyorum daha dün fiyatı 600TL'ye kadar düşünce bir düşündürdü beni bu durum daha iyi bilen varsa yardımcı olur mutlaka.

Havit marka kulaklıklar kullanıldıktan bir süre sonra cızırtı yapıyor. Ses ne kadar güzel gelse de böyle bir problemi de göz önünde bulundurmanı isterim.

Havit marka kulaklıklar kullanıldıktan bir süre sonra cızırtı yapıyor. Ses ne kadar güzel gelse de böyle bir problemi de göz önünde bulundurmanı isterim.

Hocam bence o tek tük denk gelenlerdir veya ben çok şanslıyımdır 2002p modelini neredeyse 2 sene olacak kullanıyorum ses kalitesinden taviz vermedi ayrıca H655BT kulak üstü Bluetooth kulaklığını da kullanıyorum uzun bir süredir bir sorun yok gibi.

İlk yılımı doldurdum bu problemle hiç karşılaşmadım garantisi bitince falan mı başlıyor.
2. yıldan sonra olabilir ama belki bana öyle olmuştur herkeste olmayabilir.

Hocam bence o tek tük denk gelenlerdir veya ben çok şanslıyımdır 2002p modelini neredeyse 2 sene olacak kullanıyorum ses kalitesinden taviz vermedi ayrıca H655BT kulak üstü Bluetooth kulaklığını da kullanıyorum uzun bir süredir bir sorun yok gibi.

Belki de ben şanssızımdır.

Bence D alma P al ses kartı sorunu olmaz, USB girişli. Ben 4 ay önce aldım H2002D aldığımda mikrofon bozuk geldi garanti işiyle uğraşmamak için düzelttirmedim P serisini alıp bunu garantiye göndereceğim. Sonra da satarım.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı