Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.719 Makaleler 2 Çözümler 36 4 Mayıs 2025 #21 XPlasma dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Bayağı, Parolapara TROY olduğu için Amazon'da kullanılmıyor. Çoğu kişide böyle yani. Alan birkaç kişi dışında.
XPlasma dedi: Nasıl yani? Genişletmek için tıkla... Bayağı, Parolapara TROY olduğu için Amazon'da kullanılmıyor. Çoğu kişide böyle yani. Alan birkaç kişi dışında.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.724 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #22 Deiinzz dedi: Bir şeyi kaçırdınız mı? Ben mi fark etmedim. TROY kart yani Parolapara Amazon'da geçerli değil. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım. Evet amazonda Troy kart geçiyor olması lazım hocam. Kabul Edilen Ödeme Araçları - Amazon Müşteri Hizmetleri Amazon.com.tr, kredi ve banka kartı dahil olmak üzere çok sayıda ödeme seçeneği sunar. www.amazon.com.tr
Deiinzz dedi: Bir şeyi kaçırdınız mı? Ben mi fark etmedim. TROY kart yani Parolapara Amazon'da geçerli değil. Genişletmek için tıkla... Şimdi baktım. Evet amazonda Troy kart geçiyor olması lazım hocam. Kabul Edilen Ödeme Araçları - Amazon Müşteri Hizmetleri Amazon.com.tr, kredi ve banka kartı dahil olmak üzere çok sayıda ödeme seçeneği sunar. www.amazon.com.tr
Doğukan Kerem Yılmaz Decapat Katılım 28 Haziran 2023 Mesajlar 386 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #23 H2230D'den geçmeye değer mi? Fiyatı çok ucuz geldi.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.724 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #24 Doğukan Kerem Yılmaz dedi: H2230D'den geçmeye değer mi? Fiyatı çok ucuz geldi. Genişletmek için tıkla... H2230D biraz daha iyidir. Yedek olarak alınabilir bence.
Doğukan Kerem Yılmaz dedi: H2230D'den geçmeye değer mi? Fiyatı çok ucuz geldi. Genişletmek için tıkla... H2230D biraz daha iyidir. Yedek olarak alınabilir bence.
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.719 Makaleler 2 Çözümler 36 4 Mayıs 2025 #25 XPlasma dedi: Şimdi baktım. Evet Amazon'da TROY kart geçiyor olması lazım hocam. Kabul Edilen Ödeme Araçları - Amazon Müşteri Hizmetleri Amazon.com.tr, kredi ve banka kartı dahil olmak üzere çok sayıda ödeme seçeneği sunar. www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... İstersen dene hocam, tüm TROY kartlar için öyle mi bilmiyorum ama Parolapara'yı kullanamadık Amazon'da.
XPlasma dedi: Şimdi baktım. Evet Amazon'da TROY kart geçiyor olması lazım hocam. Kabul Edilen Ödeme Araçları - Amazon Müşteri Hizmetleri Amazon.com.tr, kredi ve banka kartı dahil olmak üzere çok sayıda ödeme seçeneği sunar. www.amazon.com.tr Genişletmek için tıkla... İstersen dene hocam, tüm TROY kartlar için öyle mi bilmiyorum ama Parolapara'yı kullanamadık Amazon'da.
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.724 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #26 Deiinzz dedi: İstersen dene hocam, tüm TROY kartlar için öyle mi bilmiyorum ama Parolapara'yı kullanamadık Amazon'da. Genişletmek için tıkla... Sizde bir sorun olmuş gibi hocam. Müşteri desteği ile iletişime geçtiniz mi?
Deiinzz dedi: İstersen dene hocam, tüm TROY kartlar için öyle mi bilmiyorum ama Parolapara'yı kullanamadık Amazon'da. Genişletmek için tıkla... Sizde bir sorun olmuş gibi hocam. Müşteri desteği ile iletişime geçtiniz mi?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.719 Makaleler 2 Çözümler 36 4 Mayıs 2025 #27 XPlasma dedi: Sizde bir sorun olmuş gibi hocam. Müşteri desteği ile iletişime geçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, benimle alakalı değil. Direkt geçerli değil. Buradan da bakabilirsin, geçerli olsa üstüne çok konu açardım. Troy Ödeme Amazon Şikayetleri - Şikayetvar
XPlasma dedi: Sizde bir sorun olmuş gibi hocam. Müşteri desteği ile iletişime geçtiniz mi? Genişletmek için tıkla... Hayır hocam, benimle alakalı değil. Direkt geçerli değil. Buradan da bakabilirsin, geçerli olsa üstüne çok konu açardım. Troy Ödeme Amazon Şikayetleri - Şikayetvar
XPlasma Hectopat Ekipman Ustası İndirim Avcısı Cep Doktoru Katılım 12 Haziran 2024 Mesajlar 5.724 Çözümler 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #28 Deiinzz dedi: Hayır hocam, benimle alakalı değil. Direkt geçerli değil. Buradan da bakabilirsin, geçerli olsa üstüne çok konu açardım. Troy Ödeme Amazon Şikayetleri - Şikayetvar Genişletmek için tıkla... Zaten çiçeksepetinde hafif daha da düşmüş fiyatı. Linki onunla değiştiririm. Siz ne olur ne olmaz bir müşteri desteğine sorun bence hocam. @nemye hocam çiçeksepetinde Parolapara kampanyası var mı?
Deiinzz dedi: Hayır hocam, benimle alakalı değil. Direkt geçerli değil. Buradan da bakabilirsin, geçerli olsa üstüne çok konu açardım. Troy Ödeme Amazon Şikayetleri - Şikayetvar Genişletmek için tıkla... Zaten çiçeksepetinde hafif daha da düşmüş fiyatı. Linki onunla değiştiririm. Siz ne olur ne olmaz bir müşteri desteğine sorun bence hocam. @nemye hocam çiçeksepetinde Parolapara kampanyası var mı?
Deiinzz Hectopat Ekipman Ustası Katılım 13 Temmuz 2023 Mesajlar 7.719 Makaleler 2 Çözümler 36 4 Mayıs 2025 #29 XPlasma dedi: Zaten çiçeksepetinde hafif daha da düşmüş fiyatı. Linki onunla değiştiririm. Siz ne olur ne olmaz bir müşteri desteğine sorun bence hocam. Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam, burada da çok konusu açıldı. Bir tek benim yaşadığım bir şey değil, bilinen bir şey zaten. Linki değiştirmen daha iyi olur.
XPlasma dedi: Zaten çiçeksepetinde hafif daha da düşmüş fiyatı. Linki onunla değiştiririm. Siz ne olur ne olmaz bir müşteri desteğine sorun bence hocam. Genişletmek için tıkla... Gerek yok hocam, burada da çok konusu açıldı. Bir tek benim yaşadığım bir şey değil, bilinen bir şey zaten. Linki değiştirmen daha iyi olur.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.288 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 4 Mayıs 2025 #30 Yanlış bilgi Amazon'da yok TROY. Son düzenleyen: Moderatör: 4 Mayıs 2025