Havit Gamenote H2002E Pro Vs Havit Gamenote H2002P RGB 7.1

xeontric

Decapat
Daha fazla  
Belirttiğim ürünlerin bütçesinde en fazla 1500 TL'ye kadar çıkabileceğim bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Yaptığım araştırma sonucu bu fiyatlarda bu iki ürün öne çıktı. Birbirlerine karşı artı ve eksi yönleri var. İkisini de kullanıp tecrübe etmiş biri var mıdır? Varsa hangisini tavsiye eder acaba?

Belirttiğim ürünlerin bütçesinde en fazla 1500 TL'ye kadar çıkabileceğim bir oyuncu kulaklığı almak istiyorum. Yaptığım araştırma sonucu bu fiyatlarda bu iki ürün öne çıktı. Birbirlerine karşı artı ve eksi yönleri var. İkisini de kullanıp tecrübe etmiş biri var mıdır? Varsa hangisini tavsiye eder acaba?

H2002P alın. 2002E Pro'nun hem 7.1 özelliği bulunmuyor hem de ses kartı yok.

Burada beni ikilemde bırakan konu, 2002e Pro modelinin 60mm ses sürücüsü ve Hi-Res sertifikası oldu. Bu şartlar altında yine 2002p modelini mi tavsiye edersiniz?

Evet. Tavsiye ederim. Çok kaliteli bir ses kartınız yoksa H2002e Pro'dan maksimum performans alamazsınız.

Ses kartım konusunda pek bilgim yok, ancak Gigabyte A520M k V2 model anakarta sahibim.

Anakartlardan anlamıyorum sadece gerektiğini biliyorum. Ses kartınız ile ilgili soru sormak için ayrı konu açabilirsiniz.

Son düzenleyen: Moderatör:

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı