Havit Gamenote H2002p alınır mı?

Bütçe
750
Alinir. USB girisli oldugu icin ses karti da var.

Alinmaz. Les gibi bir model.

Hocam bende bu modeli almak istiyordum. Stoku bitmiş. Sonra bütçeyi biraz arttırıp Corsair HS50 almayı düşündüm ama 7.1 olmadığı için profesyonel ses kasılmaz dedi çoğu kişi. Cuma günü de bir sitede Gamepower Ranger 860 liraya düşmüştü. Özellikleri iyiydi ama Gamepower alınmaz dediler. Şimdi ben ne yapmam lazım stok gelir mi gelmez mi bilmiyorum. Gelirsede fiyatı bence 1000 liradan aşağı olmaz gibi. Sizce ne yapmalıyım.

Hocam bana sorarsanız bekleyin, benim de 1000 TL bütçem var kulaklık için ancak H2002p modelinin stoklara girmesini bekliyorum. Kalitesiz bir model almak yerine sabretmek daha iyidir.

Hocam bana sorarsanız bekleyin, benim de 1000 TL bütçem var kulaklık için ancak H2002p modelinin stoklara girmesini bekliyorum. Kalitesiz bir model almak yerine sabretmek daha iyidir.

Markanın diğer modellerinin fiyatları da çok yükseldi. Stoklara girdiğinde 1000 TL altında olmaz diye içim rahat etmiyor. Umarım eski fiyatından stoklara girer. Ya da 900 liraya Corsair HS50 Pro almayı düşündüm ama 7.1 değil rahat ses kasılmaz dediler. O yüzden bende bekleyeceğim.

Hocam havit gamenote h2002p aldınız mı? önerir misiniz?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…