Pw_Onur Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 422 Çözümler 2 24 Kasım 2023 #31 Captain Rhestam dedi: Ben aldım 5 aydır kullanıyorum gayet iyi her şeyi tam dörtlük. Genişletmek için tıkla... kablosu kalitesiz diyorlar ne diyorsunuz bu konu hakkında? kırılma kopma vs. hissiyatı varmı
Captain Rhestam dedi: Ben aldım 5 aydır kullanıyorum gayet iyi her şeyi tam dörtlük. Genişletmek için tıkla... kablosu kalitesiz diyorlar ne diyorsunuz bu konu hakkında? kırılma kopma vs. hissiyatı varmı
Sensensenoglim Hectopat Katılım 21 Ekim 2019 Mesajlar 289 Daha fazla Cinsiyet Diğer 25 Kasım 2023 #32 Pw_Onur dedi: Kablosu kalitesiz diyorlar ne diyorsunuz bu konu hakkında? Kırılma kopma vs. hissiyatı var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir sorunu yok.
Pw_Onur dedi: Kablosu kalitesiz diyorlar ne diyorsunuz bu konu hakkında? Kırılma kopma vs. hissiyatı var mı? Genişletmek için tıkla... Hayır hiçbir sorunu yok.
Pw_Onur Decapat Katılım 15 Eylül 2023 Mesajlar 422 Çözümler 2 26 Kasım 2023 #33 Captain Rhestam dedi: Hayır hiçbir sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Kardeş her şeyi araştırdım tek bir sorum kaldı kulaklık çok sıkıyor diyorlar ne diyorsun bu konuya normal bi kafaya sahibim yani sıkıyor mu gerçekten
Captain Rhestam dedi: Hayır hiçbir sorunu yok. Genişletmek için tıkla... Kardeş her şeyi araştırdım tek bir sorum kaldı kulaklık çok sıkıyor diyorlar ne diyorsun bu konuya normal bi kafaya sahibim yani sıkıyor mu gerçekten
P pc arayışı içinde Decapat Katılım 11 Aralık 2022 Mesajlar 880 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Diğer 26 Kasım 2023 #34 Şu an bu mesajı 2002pden yazıyorum 4 4'lük gerçekten ve de sıkma gibi bir durmu yok. Pw_Onur dedi: Kardeş her şeyi araştırdım tek bir sorum kaldı kulaklık çok sıkıyor diyorlar ne diyorsun bu konuya normal bir kafaya sahibim yani sıkıyor mu gerçekten. Genişletmek için tıkla...
Şu an bu mesajı 2002pden yazıyorum 4 4'lük gerçekten ve de sıkma gibi bir durmu yok. Pw_Onur dedi: Kardeş her şeyi araştırdım tek bir sorum kaldı kulaklık çok sıkıyor diyorlar ne diyorsun bu konuya normal bir kafaya sahibim yani sıkıyor mu gerçekten. Genişletmek için tıkla...
T tyrexxw Hectopat Katılım 18 Mayıs 2020 Mesajlar 561 Çözümler 1 30 Kasım 2023 #35 Pw_Onur dedi: Hocam Havit Gamenote H2002p aldınız mı? Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Corsair HS50 Pro kullanıyorum. Dandik James Donkey kulaklığından sonra bayağı iyi geldi. 4 aydır kullanıyorum bir sorun varsa sorabilirsin.
Pw_Onur dedi: Hocam Havit Gamenote H2002p aldınız mı? Önerir misiniz? Genişletmek için tıkla... Corsair HS50 Pro kullanıyorum. Dandik James Donkey kulaklığından sonra bayağı iyi geldi. 4 aydır kullanıyorum bir sorun varsa sorabilirsin.