Furkan Borak Hectopat Katılım 17 Temmuz 2022 Mesajlar 4.806 Makaleler 1 Çözümler 27 Yer Kocaeli, Karamürsel 24 Ağustos 2024 #21 FreeLooper dedi: Büyük ihtimal mikrofon sorunu Wireless için söylenmiştir, kabloluda herhangi bir problem yaşayan olmamış. H2002P'de dip ses ve kafa sıkma problemi ile karşı karşıya gelebilirsiniz dikkatli olun. Genişletmek için tıkla... Kafam çok küçük Hocam zaten Dolby Atmos üyeliğim var, o yüzden bir sorun olacağını düşünmüyorum.
FreeLooper dedi: Büyük ihtimal mikrofon sorunu Wireless için söylenmiştir, kabloluda herhangi bir problem yaşayan olmamış. H2002P'de dip ses ve kafa sıkma problemi ile karşı karşıya gelebilirsiniz dikkatli olun. Genişletmek için tıkla... Kafam çok küçük Hocam zaten Dolby Atmos üyeliğim var, o yüzden bir sorun olacağını düşünmüyorum.
FreeLooper Hectopat Katılım 4 Kasım 2020 Mesajlar 504 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #22 Furkan Borak dedi: Kafam çok küçük Hocam zaten Dolby Atmos üyeliğim var, o yüzden bir sorun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam hayırlı olsun diyeyim , benim tek önerim fury x idi
Furkan Borak dedi: Kafam çok küçük Hocam zaten Dolby Atmos üyeliğim var, o yüzden bir sorun olacağını düşünmüyorum. Genişletmek için tıkla... Tamamdır hocam hayırlı olsun diyeyim , benim tek önerim fury x idi