nickimi kedi7
Hectopat
Almayı düşünüyorum. Alıp memnun kalan ve deneyimlerini aktaracak birisi olursa sevinirim.
Son düzenleyen: Moderatör:
Dün sipariş etmiştim hocam inşallah memmun kalırım.kanka bugün elime ulaştı yaklaşık 4 - 5 belkide 6 saattir kullanıyorum.Trendyol yorumlarında bahseden olmamış ama kulaklığın hem kendisi hemde kulağımızı yerleştirdiğimiz kısım küçük. Kafama oturdu fazla sıkmıyor diyebilirim ama o kulağımızı yerleştirdiğimiz kısım kulağı fena acıttı şu bi kaç saatte. Onun dışında mikrofunu baya kaliteli Goose Goose Duck oynarken kullandım beğendim. Ses kalitesi iyi ancak 7.1 i kurmadım,gerek de görmüyorum zaten Cs, valo gibi oyunlar için sistemim yok. 1.5 haftalık kullanımda tekrar yazarım . Ayrıyeten kafası büyük olanlar için kesinlikle tavsiye etmiyorum,fazla sıkmıyor dedim ama bi tık daha büyük olsa kafam çok fena ağrıtacak. Şuanlık o kadar sıkmıyor
sende deneyimlerini yazarsın hocam fiyatı düştüğü için almak isteyen çok kişi vardır konu güncel kalsınDün sipariş etmiştim hocam inşallah memmun kalırım.
Sende deneyimlerini yazarsın hocam fiyatı düştüğü için almak isteyen çok kişi vardır konu güncel kalsın.
Evet memmunum alabilirsiniz@nickimi kedi7 @Alat memnun musunuz bende almayı düşünüyorum.
Bu sitenin çalışmasını sağlamak için gerekli çerezleri ve deneyiminizi iyileştirmek için isteğe bağlı çerezleri kullanıyoruz.