Havit Gamenote H2002P almayın!

KARA1964

Decapat
Alalı 1 ay olmadan bozulan kulaklığım. Bundan önce ki kulaklıklarım Gamepower marka Mihawk ve Medusa idi onları toplamda 4 sene kadar kullandım kabloları dolandığı için iç kabloları kırıldı sanırım o yüzden çalışmıyorlar. Buradan gelen önerilerle beraber Havit Gamenote H2002P aldım. Fiyatına göre mikrofon kalitesi normal aşırı iyi değil ses kalitesi güzeldi hafif cızırtı vardı kabloyu oynatınca düzeliyordu. İlk gün ise bağlantı kopup durdu bir şekilde düzelttim hatta buraya konu açtım buradaki arkadaşlar ise "portta sorun vardır belki kabloyu oynatın düzelir" gibi önerilerde bulundular. 3 hafta kadar kullandım bugün ise tamamen bozuldu. 3 farklı cihazda denedim ve hiçbir şekilde çalışmıyor. Servise göndereceğim firma hatalı bir ürün mü yoksa normaldede mi böyle bilemiyorum. Bu paraya alacaksanız gidin Gamepower Mihawk alın evet bir süre sonra kablosu dolanıyor ama Havit H2002P gibi 1 ay olmadan dolanmıyor sizi 2 sene kadar rahat götürür emin olun ses kalitesi olarak da mikrofon olarak da driver olarak da bu fiyata Gamepower Mihawk daha sağlam daha iyi. Servisten geldikten sonra güncelleyeceğim verecekleri cevabı da merak ediyorum daha ilk günden beni mağdur eden bu marka kulaklığın bozulma sebebi neymiş.

İlgilendiğim konu degil ama,
Bu marka yeni duyorum.

Bu marka yeni duyorum.
bende yeni duymuştum herkes öve öve bitiremediği için şans verdim vermez olaydım. sırf kablosu örgü diye aldım ona rağmen 1 ayda dolandı tek yaşadığım sorun buda değil zaten. aslında tedirgin olduğum konu servis kısmı hiç kimse servisten memnun değil umarım servis kısmında bari sorun yaşamam.

Hocam bence sorun senle ilgili olabilir. Kablo dolanıyorsa önlemini alsaydın. Bahsettiğin kulaklığın ses performansı gayet güzel.

Ürün ilk günden zaten kablosu sorunlu olarak gelmiş size. Geçen bende klavye aldım ve benzer sorun vardı, direk iade ettim. Sizinde iade etmeniz lazımdı ozaman.
Tıpatıp aynı ama Jak girişli olan H2002D'yi şahsen yarım yıldan fazladır kullanıyorum.

Sizin kulaklık bozukmuş kısaca, umarım değişim yaparlar.

Binlerce kişinin kullandığı kulaklık bi sizde kötü çalıştı diye kötü olmuyor. Arkadaşımda da var önceki kulaklığı rampage idi. Önceden radyodan konuşuyormuş gibi sesi vardı gamenote aldı çok iyi geliyor sesi.

Bende geçen yıl Galax Sonar 01 aldım. 1 hafta bile olmadan bozuldu. Belki bu kulaklık hatalı üretilmiştir, kargoda darbe almıştır diye markayı kötülemedim. İade ettim direkt.

Bu marka yeni duyorum.
Çok uzun zaman olmuyor Türkiye'de ürünlerini satalı.. Çin menşei bir firma ama Rampage, Gamepower gibi markalara nazaran malları daha iyi oluyor genel olarak. Çoğunlukla giriş seviyesi, en ucuz ve orta alt segment ürünleri ile F/P kralı oluyor. MSI, ASUS gibi fahiş ürünleri yok ve Logitech gibi her segmente ürün yapmıyorlar. Genede pahalı ürünleride var.
İddialı bir markada değil herhangi bir konuda.

Hocam bence sorun senle ilgili olabilir. Kablo dolanıyorsa önlemini alsaydın. Bahsettiğin kulaklığın ses performansı gayet güzel.
ilk günden yaşadığım bir sorun nasıl benden kaynaklı oluyor . kablo dolanıyorsa önlemini nasıl alabilirim peki açıklar mısın?

iade etmem lazımdı evet ama sorun düzelince ses ve mikrofon kaliteside kötü olmadığı için uğraşmak istemedim.

11 yıldır, Audio Technica M30X kullanıyorum,
3 çocuk yetiştirdi.
Kulaklıgın basına gelmeyen kalmadı, tabir caizse. Sadece sol kulaklk yeni temassızlık yapmaya basladı.
Geçmiş olsun.

iade etmem lazımdı evet ama sorun düzelince ses ve mikrofon kaliteside kötü olmadığı için uğraşmak istemedim.
Umarım değişim yaparlar hocam, geçmiş olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…