Havit Gamenote H2002P kaç sene götürür?

Metenikbc

Decapat
Yer
İstanbul
Daha fazla  
İyi Sosyaller,
Havit Gamenote H2002P kulaklığını aldım, fakat Çin menşei marka basımlı olduğu için tereddüt'e düştüm. Sizce kaç sene götürür veya birkaç sene kullanmış olan var mı?

Marka basımlı falan ama gerçekten ses konusunda fiyatına göre kaliteli bir kulaklık. 2 yılı rahat geçirir diye dusunuyorum.

Teknoloji biraz şans işidir. Burada kaç sene çalışır derken dayanıklılık açısından söylüyorsanız normal şartlarda kolay kolay bozulmaz. Çünkü herhangi bir kronik sorunu yok kulaklığın. Atıyorum; Razer markası çok premium ürünler üretiyor fakat Razer Blackshark V2 Pro gibi pahalı bir kulaklığın markası Razer olmasına rağmen menteşe kırılma sorunu var. İstediğiniz kadar temiz kullanın elinizde kalabiliyor. Aksine kalmayan da olabiliyor fakat bunun kronik bir sorun olduğu su geçirmez bir gerçek. Aynı zamanda biraz eskide kalan bir kulaklık fakat; Corsair HS35 diye zamanın çok fiyat performans bir kulaklığı vardı. Gerçekten çok iyi bir performans veriyordu fakat bunun da kafa bandı tarafının ortadan ikiye ayrılma sorunu vardı durduk yere. Bu da kronik sorunlu bir kulaklıktı.

Şuan için H2002P'nin bu şekilde kronik problemleri yok. Çok hor kullanmadığınız takdirde veya kablolarına herhangi bir zarar gelmediği takdirde uzun seneler sizi götürür.

Dediğiniz gibi nasıl kullanıldığına bağlıdır, mesela benim kulaklığın sesini boostladığım için arada bir bozuk ses çıkartıyor

Hocam bu kulaklık şu an alınır mı?

Hocam bu kulaklık şu an alınır mı?
Şuan da bu fiyat bandında en iyi kulaklık bu hocam(1000-1500 TL arası). Yani 1700-2000 lira arası Razer Blackshark V2X gibi kulaklıklara bu kadar para verileceğine 1000-1300 TL arası H2002P almak çok daha mantıklı. Çünkü aralarında o fiyat farkına değecek bir fark yok. H2002P ise en son kendi sitesinden indirim kodu ile beraber 1200 TL'ye falan alınabiliyordu.

kalmamış hocam kendi sitesinde sadece bir yerde 2000 TL ye var yeniden stok gelir mi ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…