A acan1 Decapat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 273 Çözümler 1 29 Haziran 2025 #1 Havit Gamenote H2002P kulaklığı yeni aldım, yazılımını indirdim, ayarlarını yaptım fakat mikrofon ayarlarında değiştirdiğim hiçbir ayar çalışmıyor. Neden? Mikrofon ayarlarından bazı resimler:
Havit Gamenote H2002P kulaklığı yeni aldım, yazılımını indirdim, ayarlarını yaptım fakat mikrofon ayarlarında değiştirdiğim hiçbir ayar çalışmıyor. Neden? Mikrofon ayarlarından bazı resimler:
Blacksidemre Moderasyon Ekibi Üyesi Kıdemli Moderatör Sosyal Bekçisi Çözüme Giden Yol Kıdemli Üye Tekniker Katılım 8 Eylül 2018 Mesajlar 10.006 Makaleler 8 Çözümler 265 Yer İstanbul 29 Haziran 2025 #2 Windows'ta ses giriş cihazı olarak Havit’in USB ses kartı atandı mı? Artı 0 Eksi
JasonVoorhees Picopat Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 180 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #3 Hocam sihirli sesin yanında kutucuk var beyaz ona tıklayın bendede aynı kulaklık var. Yandaki beyaz kutucuklara tıklayın. Dosya Ekleri Ekran görüntüsü 2025-06-29 120211.png 521 KB · Görüntüleme: 28 Artı 0 Eksi
Hocam sihirli sesin yanında kutucuk var beyaz ona tıklayın bendede aynı kulaklık var. Yandaki beyaz kutucuklara tıklayın.
KS KS A acan1 Decapat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 273 Çözümler 1 29 Haziran 2025 #4 Blacksidemre dedi: Windows'ta ses giriş cihazı olarak Havit'in USB ses kartı atandı mı? Genişletmek için tıkla... Evet. JasonVoorhees dedi: Hocam sihirli sesin yanında kutucuk var beyaz ona tıklayın bende de aynı kulaklık var. Yandaki beyaz kutucuklara tıklayın. Genişletmek için tıkla... Yok zaten öyle denedim olmuyor. Artı 0 Eksi
Blacksidemre dedi: Windows'ta ses giriş cihazı olarak Havit'in USB ses kartı atandı mı? Genişletmek için tıkla... Evet. JasonVoorhees dedi: Hocam sihirli sesin yanında kutucuk var beyaz ona tıklayın bende de aynı kulaklık var. Yandaki beyaz kutucuklara tıklayın. Genişletmek için tıkla... Yok zaten öyle denedim olmuyor.
JasonVoorhees Picopat Katılım 2 Mart 2025 Mesajlar 180 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 29 Haziran 2025 #5 acan1 dedi: Evet. Yok zaten öyle denedim olmuyor. Genişletmek için tıkla... Silip tekrar yükleyin. Artı 0 Eksi
KS KS A acan1 Decapat Katılım 10 Aralık 2023 Mesajlar 273 Çözümler 1 30 Haziran 2025 #6 JasonVoorhees dedi: Silip tekrar yükleyin. Genişletmek için tıkla... Olmadı. Artı 0 Eksi
I isaucar2327 Hectopat Katılım 24 Haziran 2021 Mesajlar 25 Daha fazla Cinsiyet Erkek Cuma 19:13 #7 acan1 dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Bir çözüm bulabildin mi hocam aynısı bende de oluyor tek bir kere çalıştı kulaklığı çıkar tak yapınca gitti tekrar. Artı 0 Eksi
acan1 dedi: Olmadı. Genişletmek için tıkla... Bir çözüm bulabildin mi hocam aynısı bende de oluyor tek bir kere çalıştı kulaklığı çıkar tak yapınca gitti tekrar.