B BrooD Decapat Katılım 31 Ekim 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Ağustos 2024 #1 Arkadaşlar merhaba. Havit Gamenote H2002P uyumlu pad önerebilir misiniz? Son düzenleyen: Moderatör: 24 Ağustos 2024
B BrooD Decapat Katılım 31 Ekim 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #2 Kulaklık padi hariç mükemmel fakat padi bu sıcak günlerde rezalet kulaklığı kulağımdan çıkardığımda bile kokuyu hissediyorum kulaklarımda
Kulaklık padi hariç mükemmel fakat padi bu sıcak günlerde rezalet kulaklığı kulağımdan çıkardığımda bile kokuyu hissediyorum kulaklarımda
Scofield Michael Hectopat Katılım 27 Mayıs 2021 Mesajlar 873 Çözümler 10 Daha fazla Cinsiyet Erkek 25 Ağustos 2024 #3 BrooD dedi: Kulaklık padi hariç mükemmel fakat padi bu sıcak günlerde rezalet kulaklığı kulağımdan çıkardığımda bile kokuyu hissediyorum kulaklarımda. Genişletmek için tıkla... Çok mu terletiyor? Ve ağrı yapıyor mu? Cevabınız için teşekkür ederim bu arada.
BrooD dedi: Kulaklık padi hariç mükemmel fakat padi bu sıcak günlerde rezalet kulaklığı kulağımdan çıkardığımda bile kokuyu hissediyorum kulaklarımda. Genişletmek için tıkla... Çok mu terletiyor? Ve ağrı yapıyor mu? Cevabınız için teşekkür ederim bu arada.
B BrooD Decapat Katılım 31 Ekim 2023 Mesajlar 28 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Ağustos 2024 #4 Scofield Michael dedi: Çok mu terletiyor? Ve ağrı yapıyor mu? Cevabınız için teşekkür ederim bu arada. Genişletmek için tıkla... Ağrı yapmıyor fakat çok fazla terletiyor evet
Scofield Michael dedi: Çok mu terletiyor? Ve ağrı yapıyor mu? Cevabınız için teşekkür ederim bu arada. Genişletmek için tıkla... Ağrı yapmıyor fakat çok fazla terletiyor evet
Mr. Reaper Centipat Katılım 24 Ağustos 2024 Mesajlar 505 Çözümler 6 31 Ağustos 2024 #5 Ben de aynı durumdan şikayetçiyim aşırı terletiyor yanımda klima çalışmasına rağmen.