Havit Gamenote H2002P kulaklıktaki çınlama sorunu nasıl çözülür?

Emre333333

Hectopat
1.5 yıldan fazla kullandığım Havit Gamenote H2002P kulaklıktan birkaç gündür çınlama sesi geliyor nedenini anlayamadım. Önceden böyle bir şey yoktu yeni başladı. PC'nin sesini aç kıs yapınca bu ses de açılıyor ya da kısılıyor. Ayarlarla oynarken aygıt yöneticisinde bunun bazı şeylerini değiştirince anlık gidiyor sonra devam ediyor. Gerekirse garantiye yollayacağım bir çözümü var mı? Sonra kullanıcı hatası deyip kargo parasını benden istesinler istemiyorum. (Hala öyle mi bilmiyorum çok önce garantiye yolladığımda başka kulaklığımda istemislerdi.)

Not
Mesajı yazdıktan sonra GPT

b. Ses sürücüsünü yeniden yükle​

1. başlat'a sağ tıkla > Aygıt Yöneticisi'ni aç.
  2. ses, video ve oyun denetleyicileri kısmını aç.
  3. Kullandığın ses sürücüsüne sağ tıkla (örneğin: Realtek High Definition Audio).
  4. cihazı kaldır (uninstall device) seç.
  5. Bilgisayarı yeniden başlat. Windows sürücüyü otomatik tekrar kuracaktır.
Önermişti bende yaptım kısa süreli düzeldi ama şimdi geri geldi.

Hocam garantiye vermeyi denemenize gerek bile yok. Dün verdim, kullanıcı hatası deyip 600 TL değişim ücreti istediler. Bugün kargoya verdiler, geri yolladılar.

Sizin kulaklıkta mı Havit Gamenote H2002P idi? Yoksa başka marka ve model miydi?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…