Havit Gamenote H2002P kulaklıktan tiz sesi geliyor

yusufbera7

Femtopat
Daha fazla  
İlk önce havitstore sitesinden bu kulaklığı aldım ve ortada hiçbir ses olmadığında sağ kulaklıktan ince bir ses geliyordu sürekli. Hatalı ürün gelmiştir diye iade ettim. Sonrasında aynı kulaklığı İncehesap'tan sipariş ettim ve bunda da aynı sorun var. Bu bir tesadüf olamaz. Kullanan arkadaşlar yardımcı olabilir mi?

Son düzenleyen: Moderatör:

Windows'ta sesi yüksek açıyorsanız o ses geliyor.
Ben yüzde 3'te vs kullanıyorum.

Hocam benim ses düzeyi de o kadar yüksek değil aslında 12'de kullanıyorum daha düşüğe alamam. Kronik sorun mu anlamadım

Aynı kulaklık ile bende öyle bir sıkıntı yok şimdi %70'de denedim.
Hocam mümkünse gece vakti ortalıkta hiçbir ses yokken dener misin? Sağ kulaklığa veya sol kulağı iyice odaklanıp bi dinlemeni öneririm. Kronik sorun mu değil mi öğrenmiş oluruz teşekkürler

Hocam sesi yüzde 2'de kullanıp deneyeyim dedim yine fazla fazla duyuluyor o sesten. Artık ne yapsam bilmiyorum tekrar iade edip bu ses vermeyen bi kulaklık almak istiyorum öneriniz var mı?

Son düzenleme:
Hocam iadeyi nasıl yaptınız? Ne kadar sürede gerçekleşti? Bende de windowsta ses ayarlarken cızırtı ve müzik başlangıçlarında cızırtı geliyor iade edeceğim süreç nasıl işliyor acaba? Talep oluşturdum şuan hiçbir şey yok.

Dediğini tekrar denedim hala bir sıkıntı yok.

havitstore sitesinden almıştım kolay iade kısmından hallettim. benim iade işlemi baya sürdü hocam 10 günde falan param hesaptaydı. talep oluşturup kargo iade kodu alıyorsun onlardan eğer kod gelmediyse ara onları versinler sonra kargo şirketine gidip kodu söylüyorsun bitiyor. havitstore sitesinden aldıysan bu şekilde yapılıyor başka yerden aldıysan ayrı.

Hocam teknik servise gönderip incelediler mi sizin ürününüzü. Ben 1 hafta önce cuma gönderdim hala teknik serviste diyor. Sizde de böyle mi ilerledi süreç?

Hocam teknik servise gönderip incelediler mi sizin ürününüzü. Ben 1 hafta önce cuma gönderdim hala teknik serviste diyor. Sizde de böyle mi ilerledi süreç?

Hocam havitstoredan aldığım üründe iade epey gecikmişti. Incehesap'tan aldıktan sonra 9 Eylül'de iadesini yaptım hâlâ bekliyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…