Havit Gamenote H2002P kulaklığı satın aldım. Arkadaşımla Discord'da konuşurken odamdaki diğer insanların sesini çok rahat duyuyor. Bu çok rahatsız ediyor Discord'da gürültü engelleme açık olmasına rağmen.
Havit Gamenote H2002P kulaklığı satın aldım. Arkadaşımla Discord'da konuşurken odamdaki diğer insanların sesini çok rahat duyuyor. Bu çok rahatsız ediyor Discord'da gürültü engelleme açık olmasına rağmen.
RTX bir ekran kartınız varsa broadcast deneyebilirsiniz ancak insan sesi olduğu için engeller mi bilemiyorum, trafik gürültüsü olsa neyse ama insan gürültüsü bilemem.
Aynı kulaklığı kullanıyoruz ekolayzerlar ve broadcast gibi çok fazla özelliği denedim kendi driverında çok az şeyle oynatıyor işe yaramaz. Ne yazık ki bu kulaklık çok fazla ses alıyor.
Discordda giriş hassasiyeti otomatik belirlemeyi kapatıp öyle kullanıyorum veya bas konuş alıyorum.
Havit Gamenote H2002D kulaklığım var. Etraftan gelen neredeyse tüm sesi Discord'dan veriyor hiç kesmiyor. En ufak konuşma sesini bile veriyor. Engellemenin yolu var mı?
www.technopat.net
Benim konum bu stellseries GG çok az da olsa etki etmişti ama çok az.