G2lgs Hectopat Katılım 19 Nisan 2021 Mesajlar 74 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #1 Bin TL'ye kadar bütçem var. Bunu almayı düşünüyorum, CS Valorant için kullanan ya da bilen var mı? Ya da önerebileceğiniz başka kulaklık. ben bunu inceledim biraz güzel diyorlar, sizin öneriniz var mıdır?
Bin TL'ye kadar bütçem var. Bunu almayı düşünüyorum, CS Valorant için kullanan ya da bilen var mı? Ya da önerebileceğiniz başka kulaklık. ben bunu inceledim biraz güzel diyorlar, sizin öneriniz var mıdır?
Alone Darkkk Hectopat Katılım 13 Kasım 2020 Mesajlar 1.139 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 31 Aralık 2023 #2 G2lgs dedi: Bin TL'ye kadar bütçem var. Bunu almayı düşünüyorum, CS Valorant için kullanan ya da bilen var mı? Ya da önerebileceğiniz başka kulaklık. ben bunu inceledim biraz güzel diyorlar, sizin öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bende H2002D var, h2002d almanı öneririm daha iyi. Mikrofonu falan çıkıyor yemek yiyip video izlerken çok rahat oluyo istediğimde çıkarıp istediğimde takıyorum ve ses kalitesi muazzam.
G2lgs dedi: Bin TL'ye kadar bütçem var. Bunu almayı düşünüyorum, CS Valorant için kullanan ya da bilen var mı? Ya da önerebileceğiniz başka kulaklık. ben bunu inceledim biraz güzel diyorlar, sizin öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Bende H2002D var, h2002d almanı öneririm daha iyi. Mikrofonu falan çıkıyor yemek yiyip video izlerken çok rahat oluyo istediğimde çıkarıp istediğimde takıyorum ve ses kalitesi muazzam.
Katy Perry Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 15 Eylül 2020 Mesajlar 3.307 Çözümler 21 Daha fazla Cinsiyet Erkek Meslek Öğrenci 31 Aralık 2023 #3 G2lgs dedi: Bin TL'ye kadar bütçem var. Bunu almayı düşünüyorum, CS Valorant için kullanan ya da bilen var mı? Ya da önerebileceğiniz başka kulaklık. ben bunu inceledim biraz güzel diyorlar, sizin öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ses kasmak için muazzam bir kulaklık, 7.1 özelliği gayet güzel çalışıyor. Ses kalitesi ve ses şiddeti de muazzam.
G2lgs dedi: Bin TL'ye kadar bütçem var. Bunu almayı düşünüyorum, CS Valorant için kullanan ya da bilen var mı? Ya da önerebileceğiniz başka kulaklık. ben bunu inceledim biraz güzel diyorlar, sizin öneriniz var mıdır? Genişletmek için tıkla... Ses kasmak için muazzam bir kulaklık, 7.1 özelliği gayet güzel çalışıyor. Ses kalitesi ve ses şiddeti de muazzam.