DalyanAga Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #1 Havit Gamenote H2002P mi? Yoksa Havit Gamenote Fuxi H3 mü? Yardımcı olursanız sevinirim.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.156 Makaleler 7 Çözümler 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #2 Tartışmaya açık bir konu değildir. Ses ve mikrofon performansı olarak H2002P H3 ve H7'yi toplar hatta ikiyle çarpar.
Tartışmaya açık bir konu değildir. Ses ve mikrofon performansı olarak H2002P H3 ve H7'yi toplar hatta ikiyle çarpar.
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.430 Çözümler 48 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | NZXT T120 | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | herhangi bi klavye | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 5 Ekim 2025 #3 DalyanAga dedi: Havit Gamenote H2002P mi? Yoksa Havit Gamenote Fuxi H3 mü? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... H2002P ses kartı olması sebebiyle daha iyi.
DalyanAga dedi: Havit Gamenote H2002P mi? Yoksa Havit Gamenote Fuxi H3 mü? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... H2002P ses kartı olması sebebiyle daha iyi.
Michael_Kaiser Decapat Katılım 12 Haziran 2025 Mesajlar 5.902 Makaleler 1 Çözümler 6 Yer VDNKh Daha fazla Sistem Özellikleri 4070 Tİ SUPER Game Rock Omniblack R5 7500F Biostar b650m x3d pro XPG Lancer Blade 16 GB Aigo Liquid DCS360 Zoko Amiral Raijintek Cratos RJ-0R30B00007 Philips Evnia 27M2N3501PA/00, ESPTiger Neon V2 - Moondrop Edition ND75 Mekanik klavye Cinsiyet Erkek Meslek Web Developer 5 Ekim 2025 #4 Damon Salvatore dedi: Tartışmaya açık bir konu değildir. Ses ve mikrofon performansı olarak H2002P H3 ve H7'yi toplar hatta ikiyle çarpar. Genişletmek için tıkla... Çok doğru.
Damon Salvatore dedi: Tartışmaya açık bir konu değildir. Ses ve mikrofon performansı olarak H2002P H3 ve H7'yi toplar hatta ikiyle çarpar. Genişletmek için tıkla... Çok doğru.
DalyanAga Decapat Katılım 1 Ağustos 2023 Mesajlar 173 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #5 Damon Salvatore dedi: Tartışmaya açık bir konu değildir. Ses ve mikrofon performansı olarak H2002P H3 ve H7'yi toplar hatta ikiyle çarpar. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum. Ses gecikmesi olarak da bu durum aynı mı? Son düzenleyen: Moderatör: 5 Ekim 2025
Damon Salvatore dedi: Tartışmaya açık bir konu değildir. Ses ve mikrofon performansı olarak H2002P H3 ve H7'yi toplar hatta ikiyle çarpar. Genişletmek için tıkla... Bende öyle düşünüyorum. Ses gecikmesi olarak da bu durum aynı mı?
fercklenn Kilopat Ekipman Ustası Zamanın Tanığı Katılım 28 Temmuz 2019 Mesajlar 4.430 Çözümler 48 Yer Ankara Daha fazla Sistem Özellikleri Ryzen 5 5600 | Asus TUF B450M-Plus Gaming | G.SKILL TRIDENT Z NEO RGB | Sapphire Nitro+ RX 6600 XT | NZXT T120 | CORSAIR MP 600 PRO 2TB | CORSAIR 4000D AIRFLOW | MSI MAG 256F | Logitech G Pro X Superlight 2 DEX | herhangi bi klavye | Razer BlackShark V2 HyperSpeed | Sony DualSense | Rampage KL-R21 GRAND SERIES | SteelSeries QcK XXL | Subaru XV 21 Cinsiyet Erkek Meslek Uçak Teknisyeni 5 Ekim 2025 #6 DalyanAga dedi: Bende öyle düşünüyorum ses gecikmesi olarak da bu durum aynı mı? Genişletmek için tıkla... Hissedemezsin o gecikmeyi.
DalyanAga dedi: Bende öyle düşünüyorum ses gecikmesi olarak da bu durum aynı mı? Genişletmek için tıkla... Hissedemezsin o gecikmeyi.
Mai_Sakurajima Hectopat Ekipman Ustası Katılım 16 Aralık 2022 Mesajlar 2.327 Çözümler 3 5 Ekim 2025 #7 H3 aklınıza gelebilecek her açıdan kronik bir kulaklık. Sırf kablosuz olduğu için bu kadar satılıyor alıncak hiçbir tarafı yok.
H3 aklınıza gelebilecek her açıdan kronik bir kulaklık. Sırf kablosuz olduğu için bu kadar satılıyor alıncak hiçbir tarafı yok.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.156 Makaleler 7 Çözümler 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek 5 Ekim 2025 #8 DalyanAga dedi: Bende öyle düşünüyorum. Ses gecikmesi olarak da bu durum aynı mı? Genişletmek için tıkla... İki kulaklıkta da hissedebileceğin bir gecikme yok. Wireless kablosuz kulaklıklarda gecikme hissetmezsiniz, Bluetooth ile karıştırmayın.
DalyanAga dedi: Bende öyle düşünüyorum. Ses gecikmesi olarak da bu durum aynı mı? Genişletmek için tıkla... İki kulaklıkta da hissedebileceğin bir gecikme yok. Wireless kablosuz kulaklıklarda gecikme hissetmezsiniz, Bluetooth ile karıştırmayın.
Sehzadefarukbey Decapat Katılım 1 Mayıs 2023 Mesajlar 20 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 17:48 #9 DalyanAga dedi: Havit Gamenote H2002P mi? Yoksa Havit Gamenote Fuxi H3 mü? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... H3 al bence tabii yaşadığın ile göre değişir ama ben de H2002P kullanmıştım yani kışın ortasında olmama rağmen hem küçüktü hem de çok terletiyor idi, 1 yıla yakın H3 kullanıyorum çok hafif ve çok iyi ama alacaksan orijinal sitesinden al.
DalyanAga dedi: Havit Gamenote H2002P mi? Yoksa Havit Gamenote Fuxi H3 mü? Yardımcı olursanız sevinirim. Genişletmek için tıkla... H3 al bence tabii yaşadığın ile göre değişir ama ben de H2002P kullanmıştım yani kışın ortasında olmama rağmen hem küçüktü hem de çok terletiyor idi, 1 yıla yakın H3 kullanıyorum çok hafif ve çok iyi ama alacaksan orijinal sitesinden al.
Damon Salvatore Moderasyon Ekibi Üyesi Süper Moderatör Kıdemli Üye Mahalle Bilgisayarcısı Zamanın Tanığı Katılım 8 Temmuz 2020 Mesajlar 8.156 Makaleler 7 Çözümler 209 Daha fazla Cinsiyet Erkek Dün 18:52 #10 Sehzadefarukbey dedi: Alacaksan orijinal sitesinden al. Genişletmek için tıkla... Neden, Hepsiburada ve İdefix gibi sitelerde daha uyguna alınabiliyor.
Sehzadefarukbey dedi: Alacaksan orijinal sitesinden al. Genişletmek için tıkla... Neden, Hepsiburada ve İdefix gibi sitelerde daha uyguna alınabiliyor.