Ben programını göremedim sadece driver dosyasını gördüm onu indirdim. Onu da RAR dosyasını önce klasöre ayıkladım açınca Windows 11 klasöründekini indirmeye çalıştım olmadı bende ana klasördeki setup.exe yi kurdum. Programı indirdiğin linki atabilir misin?
Machenike is a professional e-sports brand invested by Haier Group and one of the strategic partners of Alibaba Group. It was successfully listed in September 2017 and became the first listed company of professional gaming hardware in China
global.machenike.com
Buradan kulaklık seçiyorsun daha sonra indirdiğin RAR dosyasında Windows 7-8.1-10-11 klasörleri var işletim sistemin hangisi ise onun klasörünü RAR'dan çıkar ve içindeki setup.exe ile kur.
Machenike is a professional e-sports brand invested by Haier Group and one of the strategic partners of Alibaba Group. It was successfully listed in September 2017 and became the first listed company of professional gaming hardware in China
global.machenike.com
Buradan kulaklık seçiyorsun daha sonra indirdiğin RAR dosyasında Windows 7-8.1-10-11 klasörleri var işletim sistemin hangisi ise onun klasörünü RAR'dan çıkar ve içindeki setup.exe ile kur.
Ben programını göremedim sadece driver dosyasını gördüm onu indirdim. Onu da rar dosyasını önce klasöre ayıkladım açınca win11 klasöründekini indirmeye çalıştım olmadı bende ana klasördeki setup.exe yi kurdum. Programı indirdiğin linki atabilir misin?
Machenike GX30'yu gözünüz kapalı alabilirsiniz. Ben FPS oyunları için aldım ve çok memnunum. Ayrıca bu özelliklerde, bu fiyata gayet başarılı bir ürün.