Havit Gamenote H2002P vs Razer BlackShark V2 X

Sordidd

Decapat
Daha fazla  
Öncelikle FPS Online oyuncusu diyemem kendime, hikaye oyunları oynuyorum şarkı dinliyorum yani verdiğim paranın hakkını en çok ses kalitesiyle almak istiyorum. Bana kafada rahat duran mikrofonu ortalama seviyede olan ses kalitesi olabildiğinde iyi olan maksimum 1600TL'lik kulak önerebilir misiniz?

Ben şu iki model arasında kaldım. Hangisi ses kalitesi konfor ve mikrofon olarak iyidir? Ses kasmak umurumda değil.

Cevaplarınız için şimdiden teşekkür ederim.

Razer çünkü arkadaşım kullanıyor mikrofon kalitesi ve ses kalitesi çok iyimiş.

Neden soru işareti attınız acaba hocam?

H2002P birçok konuda daha iyi çünkü. Ses kalitesi olarak, mikrofon kalitelisi olarak daha iyi. Ayrıca kendine ait bir ses kartı da var. Arkadaşının anakartı kaliteli ise v2X daha iyi olabilir ancak kötü ise H2002P çok daha iyi.

Benim arkadaş konuştuğunda çok kalite bir ses veriyor ve videolardan baktım kulaklığın ses kaliteside iyi ama harici ses kartı olduğunu bilmiyor H2002P ama bence yine de Razer alınabilir kaliteli bir marka bende düşünüyorum almayı.

ASUS Prime A520mk ana kartına sahibim araştırdığım kadarıyla Razer'a yeterli hocam araştırdığımda herkes Razer daha iyi diyor neden H2002P'yi tercih etmeliyim biraz daha açıklayabilir misin?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…