T TRK1616 Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #11 CS Relboron dedi: Ne önerilirse önerilsin H2002p bütçesinde alacağın bir kulaklıktan H2002pden daha fazla memnun kalmazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam dip ses artar mı? Ya da alışınca önemsiz gelir mi? İade edip yine alsam nasıl olur? cumali_032 dedi: Dip ses bende yok, bende aynı kulaklığı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... İade edip yine mi alsam?
CS Relboron dedi: Ne önerilirse önerilsin H2002p bütçesinde alacağın bir kulaklıktan H2002pden daha fazla memnun kalmazsın. Genişletmek için tıkla... Hocam dip ses artar mı? Ya da alışınca önemsiz gelir mi? İade edip yine alsam nasıl olur? cumali_032 dedi: Dip ses bende yok, bende aynı kulaklığı kullanıyorum. Genişletmek için tıkla... İade edip yine mi alsam?
P pawEn Kilopat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 3 Kasım 2022 Mesajlar 10.082 Çözümler 7 Yer Plant Dingolfing, Almanya 21 Mayıs 2024 #12 H2002p bazı modellerinde dip ses var bazılarında yok. Değişim deneyebilirsiniz iadeden önce. Ben öyle yapardım şahsen Fury X almadan önce.
H2002p bazı modellerinde dip ses var bazılarında yok. Değişim deneyebilirsiniz iadeden önce. Ben öyle yapardım şahsen Fury X almadan önce.
T TRK1616 Decapat Katılım 18 Kasım 2022 Mesajlar 47 Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #13 pawEn dedi: H2002p bazı modellerinde dip ses var bazılarında yok. Değişim deneyebilirsiniz iadeden önce. Ben öyle yapardım şahsen Fury X almadan önce. Genişletmek için tıkla... Hocam direk iade edip yine aynı modeli alayım değil mi? Değişim için çok uğraştırırlar.
pawEn dedi: H2002p bazı modellerinde dip ses var bazılarında yok. Değişim deneyebilirsiniz iadeden önce. Ben öyle yapardım şahsen Fury X almadan önce. Genişletmek için tıkla... Hocam direk iade edip yine aynı modeli alayım değil mi? Değişim için çok uğraştırırlar.
cumali_032 Gigapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 28 Şubat 2020 Mesajlar 11.785 Makaleler 3 Çözümler 159 Yer Adana Daha fazla Cinsiyet Erkek 21 Mayıs 2024 #14 TRK1616 dedi: Hocam dip ses artar mı? Ya da alışınca önemsiz gelir mi? İade edip yine alsam nasıl olur? İade edip yine mi alsam? Genişletmek için tıkla... Değişim isteyebilirsin.
TRK1616 dedi: Hocam dip ses artar mı? Ya da alışınca önemsiz gelir mi? İade edip yine alsam nasıl olur? İade edip yine mi alsam? Genişletmek için tıkla... Değişim isteyebilirsin.