Havit Gamenote H200p alınır mı?

yusufff33

Picopat
Daha fazla  
Havit Gamenote H2002P almayı düşünüyorum fakat birkaç sorum var.

1-Kulaklığın kulağa takılan kısmı sizce soyulur mu? Soyulma durumu olur mu? Mersin'de yaşıyorum kışın sorun olmaz ama yazın bir sorun yaşar mıyım?

2- Bu fiyat bandında daha iyi bir öneriniz var mıdır? Kulaklığın güncel fiyatı 1300TL.

Ben Blackshark almasaydım bunu alırdım. 700 TL koyabiliyorsan git Razer Blackshark V2X al. Onun dışında James Donkey 712 önerebilirim.

Havit Gamenote H2002P almayı düşünüyorum fakat birkaç sorum var.

1-kulaklığın kulağa takılan kısmı sizce soyulur mu? Soyulma durumu olur mu? Mersin'de yaşıyorum kışın sorun olmaz ama yazın bir sorun yaşar mıyım?

2- bu fiyat bandında daha iyi bir öneriniz var mıdır? Kulaklığın güncel fiyatı 1300TL.

Kendim neredeyse bir yıldır bu modeli kullanıyorum. Malzeme kalitesi çok iyi, pedler bence soyulabilecek bir yapıda değil. Terleme sorunu yaşamadım zaten kulak kısımları çok büyük tamamen sarıyor kulakları. Sadece yazın bunalmış hissediyordum kafada iyi durması için çok hafif bir sıkma yapıyor. Hissetmiyorsun lakin yazın bunaltıyor uzun saatler takarsan.

Kendim neredeyse bir yıldır bu modeli kullanıyorum. Malzeme kalitesi çok iyi, pedler bence soyulabilecek bir yapıda değil. Terleme sorunu yaşamadım zaten kulak kısımları çok büyük tamamen sarıyor kulakları. Sadece yazın bunalmış hissediyordum kafada iyi durması için çok hafif bir sıkma yapıyor. Hissetmiyorsun lakin yazın bunaltıyor uzun saatler takarsan.
Hocam mikrofon ve ses kalitesi nasıl sizce gerçekten tatmin edebilecek bir kulaklık mı? Herkes mikrofonunu övüyor.

Hocam mikrofon ve ses kalitesi nasıl sizce gerçekten tatmin edebilecek bir kulaklık mı? Herkes mikrofonunu övüyor.

Mikrofon kalitesi çok güzel, arada bir yayın açıyorum OBS üzerinden gürültü filtresi vs eklediğin zaman abartmış kadar olmayayım ama sanki stüdyo mikrofonu düzeyindeymiş gibi oluyor.

Mikrofon kalitesi çok güzel, arada bir yayın açıyorum OBS üzerinden gürültü filtresi vs eklediğin zaman abartmış kadar olmayayım ama sanki stüdyo mikrofonu düzeyindeymiş gibi oluyor.

Ses kalitesi güzel Havit'in sitesi üstünden global bir driver var onu kurup oradan ekolayzer ayarı yapıp kendi zevkine göre ince dokunuşlar yapabiliyorsun. Driver'ı çok sade bilgin olsun. Ekolayzer ayarı, ortam sesi ayarı, sanal 7.1 ayarı ve birkaç tane ses efekti var ama günlük kullanım için yeterli bir driver.

Ses kalitesi güzel Havit'in sitesi üstünden global bir driver var onu kurup oradan ekolayzer ayarı yapıp kendi zevkine göre ince dokunuşlar yapabiliyorsun. Driver'ı çok sade bilgin olsun. Ekolayzer ayarı, ortam sesi ayarı, sanal 7.1 ayarı ve birkaç tane ses efekti var ama günlük kullanım için yeterli bir driver.
Tamamdır hocam çok sağolun

Tamamdır hocam çok sağolun
Hocam merhaba aynı kulaklığı almayı düşünüyorum memnun musunuz? Artıları eksileri neler oldu söyleyebilir misiniz?

Hocam driver kurmaz isek 7.1 devreye girmez mi?

Technopat Haberler

Geri
Yukarı