Havit Gamenote H2033D alınır mı?

Mikrofon için H2002D bakabilirsiniz

Merhaba, Aldınız mı?

Merhaba kulaklığı aldım birkaç aydır kullanıyorum. Anlatayım; ses kalitesi gayet güzel seviyesi de yüksek ses yönünden sorun çekmezsiniz ancak mikrofon sesi az kalabiliyor Valorant gibi ses yükseltilebilen uygulamalarda iyi kısık sesle konuşmadığınız sürece yükseltme olmayan uygulamalarda da kullanabilirsiniz mikrofon sesi çok önemli diyorsanız başka bir kulaklığa da yönelebilirsiniz yine de mikrofon testlerini izleyin derim, kulak pedleri rahat kulağı içine alıyor rahatsız etmiyor ve terletme yaşamadım. Başka bir sorunuz varsa yazabilirisiniz.

Selam, ben bu kulaklıktan almayı düşünüyorum ama mikrofon masaüstü sesini alıyormuş. Bu sorun çözülüyor mu?

Araştırırken gördüm, sen kullanıyorsun galiba. Sorun var mı? Alınır mı bu kulaklık?
Kulaklık gayet iyi alınır masaüstü sesi konusuna gelirsek ben hiç öyle bir şey yaşamadım.

Kulaklık gayet iyi alınır masaüstü sesi konusuna gelirsek ben hiç öyle bir şey yaşamadım.
Jack girişli olduğu için böyle sorunlar olabiliyormuş herkes de olmuyor galiba. Kulaklıktan çok anlamam, bu kulaklığı alsam sorun yaşamam, değil mi?

Jack girişli olduğu için böyle sorunlar olabiliyormuş herkes de olmuyor galiba. Kulaklıktan çok anlamam, bu kulaklığı alsam sorun yaşamam, değil mi?
İlk başta bende Jack olduğu için biraz şüpheyle yaklaştım ve ama bir sıkıntı yaşamadım.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…