sametdenzz Centipat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #1 Havit Gamenote H2038U alınır mı? Maksimum bu kadar bütçem var. Tavsiye eder misiniz bu modeli?
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.399 Çözümler 5 30 Ekim 2023 #2 Kullanıyorum kesinlikle alınır zam gelmemiş.
sametdenzz Centipat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #3 Ergün Plak dedi: Kullanıyorum kesinlikle alınır zam gelmemiş. Genişletmek için tıkla... benim için mikrofon ve fps oyunlarındaki sesler çok önemli. Mikrofon ve fps oyunlarındaki seslerden memnun musunuz?
Ergün Plak dedi: Kullanıyorum kesinlikle alınır zam gelmemiş. Genişletmek için tıkla... benim için mikrofon ve fps oyunlarındaki sesler çok önemli. Mikrofon ve fps oyunlarındaki seslerden memnun musunuz?
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.399 Çözümler 5 30 Ekim 2023 #4 sametdenzz dedi: Benim için mikrofon ve FPS oyunlarındaki sesler çok önemli. Mikrofon ve FPS oyunlarındaki seslerden memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Mikrofonu gerçekten çok temiz. Oyunlarda adamın nereden geldiği bayağı net belli oluyor.
sametdenzz dedi: Benim için mikrofon ve FPS oyunlarındaki sesler çok önemli. Mikrofon ve FPS oyunlarındaki seslerden memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Mikrofonu gerçekten çok temiz. Oyunlarda adamın nereden geldiği bayağı net belli oluyor.
sametdenzz Centipat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #5 Ergün Plak dedi: Mikrofonu gerçekten çok temiz. Oyunlarda adamın nereden geldiği bayağı net belli oluyor. Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz cevaplar içi teşekkürler son bir sorum olacak. Sadece usb ile mi bağlanılıyor? Yoksa mikrofon girişi, çıkışı için ayrı kablolar varmı ?
Ergün Plak dedi: Mikrofonu gerçekten çok temiz. Oyunlarda adamın nereden geldiği bayağı net belli oluyor. Genişletmek için tıkla... Verdiğiniz cevaplar içi teşekkürler son bir sorum olacak. Sadece usb ile mi bağlanılıyor? Yoksa mikrofon girişi, çıkışı için ayrı kablolar varmı ?
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.399 Çözümler 5 30 Ekim 2023 #6 sametdenzz dedi: Verdiğiniz cevaplar içi teşekkürler son bir sorum olacak. Sadece USB ile mi bağlanılıyor? Yoksa mikrofon girişi, çıkışı için ayrı kablolar var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece USB hocam ve driver bulunmuyor yani ışıkları kontrol edemiyorsunuz.
sametdenzz dedi: Verdiğiniz cevaplar içi teşekkürler son bir sorum olacak. Sadece USB ile mi bağlanılıyor? Yoksa mikrofon girişi, çıkışı için ayrı kablolar var mı? Genişletmek için tıkla... Sadece USB hocam ve driver bulunmuyor yani ışıkları kontrol edemiyorsunuz.
sametdenzz Centipat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 30 Ekim 2023 #7 Ergün Plak dedi: Sadece USB hocam ve driver bulunmuyor yani ışıkları kontrol edemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... tamamdır ilk fırsatta sipariş vericem. Çok teşekkürler
Ergün Plak dedi: Sadece USB hocam ve driver bulunmuyor yani ışıkları kontrol edemiyorsunuz. Genişletmek için tıkla... tamamdır ilk fırsatta sipariş vericem. Çok teşekkürler
Y yaktınbenimuharrem Megapat Katılım 12 Ocak 2016 Mesajlar 468 Çözümler 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 27 Aralık 2023 #8 sametdenzz dedi: Tamamdır ilk fırsatta sipariş vereceğim. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ürünü aldınız mı memnun musunuz?
sametdenzz dedi: Tamamdır ilk fırsatta sipariş vereceğim. Çok teşekkürler. Genişletmek için tıkla... Ürünü aldınız mı memnun musunuz?
sametdenzz Centipat Katılım 11 Mart 2023 Mesajlar 62 Daha fazla Cinsiyet Erkek 6 Ocak 2024 #9 yaktınbenimuharrem dedi: Ürünü aldınız mı memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam aldım mükemmel bir kulaklık. Mikrofonu çok temiz kafada çok rahat tasarımı çok güzel alacaksanız kesinlikle tavsiye ederim.
yaktınbenimuharrem dedi: Ürünü aldınız mı memnun musunuz? Genişletmek için tıkla... Hocam aldım mükemmel bir kulaklık. Mikrofonu çok temiz kafada çok rahat tasarımı çok güzel alacaksanız kesinlikle tavsiye ederim.
Ergün Plak Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 25 Temmuz 2019 Mesajlar 1.399 Çözümler 5 6 Ocak 2024 #10 sametdenzz dedi: Hocam aldım mükemmel bir kulaklık. Mikrofonu çok temiz kafada çok rahat tasarımı çok güzel alacaksanız kesinlikle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Güzel ama eksileri de var üstteki plastik dayanıklı değil. Driver olmadığı için ışığı da kapanmıyor. Kulaklığı vakumlarsanız sesi çok kısılıyor.
sametdenzz dedi: Hocam aldım mükemmel bir kulaklık. Mikrofonu çok temiz kafada çok rahat tasarımı çok güzel alacaksanız kesinlikle tavsiye ederim. Genişletmek için tıkla... Güzel ama eksileri de var üstteki plastik dayanıklı değil. Driver olmadığı için ışığı da kapanmıyor. Kulaklığı vakumlarsanız sesi çok kısılıyor.