Havit Gamenote H2039BG alınır mı?

düşenekmek

Decapat
FPS oyunları oynamıyorum hikayeli oyun ve müzik için alacağım. Bütceyi arttıramam bu fiyat bandında alınır mı? Bir de Fuxi H3 modelinden bir farkı var mıdır? Çok fark yoksa onu almayı düşünüyorum çünkü.

FPS oyunları oynamıyorum hikayeli oyun ve müzik için alacağım. Bütceyi arttıramam bu fiyat bandında alınır mı? Bir de Fuxi H3 modelinden bir farkı var mıdır? Çok fark yoksa onu almayı düşünüyorum çünkü.

Alınır bu bütçede ki tek alınabilir kablosuz kulaklık zaten kendisi ve h3'e bakma bile.

Geçen hafta araştırmalarım sonucu H2039BG aldım 1 haftadır kullanıyorum. Müzik için ses düzeyi az gelir. Oyun için yeterlidir. Fuxi H3 Modelinden daha iyi bir modeldir.

Her ne kadar pekte iyi olmayan bir model olsa da kablosuz olarak bu bütçede 2039Bg'den başka seçeneğiniz bulunmuyor. Fuxi serisi kronik olduğundan dolayı direk eleyebilirsiniz.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı