Flrx
Hectopat
Daha fazla
Kullanıyorum memnunum, alınır.
Oyun oynarken müzik dinlemek aynı zamanda konuşmak için almayı düşünüyorum basslı müzikler için iyi bir kulaklık mı? Ve dip ses gibi sorunlar var mı?
Yazan ağırlığına göre bana çok rahat geldi, uzun süreli kullanımlarda yormuyor, sıkmıyor. Padleri ter yapmıyor gayet rahat. Gerçi yazın ne olur bilemem.
Ses şiddeti ve kalitesi için eko ayarı yaptım, ayar sonrası on numara oldu.
RGB güzel fakat açarsan 1.5 gün anca dayanıyor. Ben genelde kapalı kullanıyorum ve 3-4 gün gidiyor, zaten firmanın da efsane bir şarj süresi iddiası yok yani tatmin edici bir şarjı var.
Bağlantıda kopma sorunu yaşayanlar olmuş, ben pek yaşamadım. 3 duvar araya girince anca ses gidiyor. Yaklaşık 10 metre mesafede. Harici PC başında kopma vs. olmuyor.
Mikrofon deneyimim olmadı çünkü harici mikrofonum var. Ama incelemelerde izledim mikrofon gayet yeterliydi.
Ben 1600'e almıştım, bulabilirsen o fiyatlarda al. Ama 2000 de bu ürüne verilir üzmez.
Al dene eko ayarı filan yap, beğenmezsen iade edersin zaten.
Dip ses oluyor mu? Eko ayarı olmadan kendi halinde QCY heroad V200 kullandım dip ses yüzünden iade edeeğim minik de olsa tıss sesi duymak istemiyorum kabloludan da bıktım güzele de benziyor kulaklık bass konusunda sağlam mı?
Evet maalesef bütçe kısıtlamasından dolayı aldanıp aldım ama keşke almasaydımda bin 2 bin TL daha koyup bilindik marka alsaydım dedim.
H2039BG modelini hala kullanıyor musunuz? Sorunlar çözüldü mü? Bende almayı planlıyorum ama yorumlarınızı okudum şimdi.
Son düzenleyen: Moderatör: