katyysf74 Hectopat Katılım 5 Ağustos 2021 Mesajlar 814 Çözümler 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #1 Bu kulaklık için ekolayzer yapılmalı mıdır sizce? Sesler gayet iyi geliyor. Ama bilemedim. 50mm ses sürücüsü var.
Bu kulaklık için ekolayzer yapılmalı mıdır sizce? Sesler gayet iyi geliyor. Ama bilemedim. 50mm ses sürücüsü var.
ubiiyy Hectopat Ekipman Ustası Mahalle Bilgisayarcısı Katılım 13 Mart 2024 Mesajlar 7.261 Çözümler 43 Yer Old Joilet Daha fazla Cinsiyet Erkek 24 Mart 2025 #2 katyysf74 dedi: Bu kulaklık için ekolayzer yapılmalı mıdır sizce? Sesler gayet iyi geliyor. Ama bilemedim. 50mm ses sürücüsü var. Genişletmek için tıkla... EQ her kulaklık için yapılmalı bence. EQ ile çok daha güzel sesler alınabiliyor. O kulaklığın sesi güzel ama bassı yeterli değil bence.
katyysf74 dedi: Bu kulaklık için ekolayzer yapılmalı mıdır sizce? Sesler gayet iyi geliyor. Ama bilemedim. 50mm ses sürücüsü var. Genişletmek için tıkla... EQ her kulaklık için yapılmalı bence. EQ ile çok daha güzel sesler alınabiliyor. O kulaklığın sesi güzel ama bassı yeterli değil bence.