Havit Gamenote H2039BG kulaklık alınır mı?

Bütçe
2000TL

Cemo0

Decapat
Bu kulaklığı almayı düşünüyorum, nasıldır acaba? Eğer önerebileceğiniz başka kablolu kablosuz (kablosuz olursa daha iyi olur) kulaklık varsa yazabilir misiniz?

Ben kullandım, bass ı yeterli olmadığı için iade ettim. Kulaklık gayet iyi F/P bir model. Ben müzik gurmesiyim biraz ama çok müzik dinliyorum o yüzden tatmin etmemiş olabilir bass konusunda. Siz eğer otalama bir kullanıcı iseniz tavsiye ederim. Ses kalitesi vs. güzel bu arada, mikrofonu da gayet iyi, sadece bassları beni tatmin etmedi diyebilirim.

Bu kulaklığı almayı düşünüyorum, nasıldır acaba? Eğer önerebileceğiniz başka kablolu kablosuz (kablosuz olursa daha iyi olur) kulaklık varsa yazabilir misiniz?

Şans işi bir kulaklık. Pek önermem.

Şans işi bir kulaklık. Pek önermem.

Ben kablosuz istediği için önerdim. Eğer kablolu sıkıntı olmazsa Razer'ı alabilir. Şahsen kablolu kulaklık alınmaz bence.

Cevaplarınız için teşekkürler. Ceza aldığım için çevap yazamadım Razer'i almayı da düşündüm fakat kablosu kısa ve eski kulaklığım kabloluydu ben de kablosunu unutup masadan kalkmaya falan çalıştım o yüzden kasanın ön jakları bozuldu. Biraz daha bütçe arttırıp daha iyi bir kablosuz kulaklık bulabilir miyim?

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı