EZrayn Decapat Katılım 7 Nisan 2023 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #1 600TL civarı kulaklık ararken Havit'i buldum. Bilindik marka diye düşünüyorum ama sizce nasıl bir kulaklık? Havit Gamenote H2230D Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı 3.5mm Jack - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote H2230D Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı 3.5mm Jack yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
600TL civarı kulaklık ararken Havit'i buldum. Bilindik marka diye düşünüyorum ama sizce nasıl bir kulaklık? Havit Gamenote H2230D Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı 3.5mm Jack - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote H2230D Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı 3.5mm Jack yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com
D Droxye Decapat Katılım 18 Temmuz 2023 Mesajlar 94 Daha fazla Cinsiyet Erkek 16 Haziran 2025 #2 Yaklaşık 1-2 sene önce H2230D almıştım ses kalitesi olsun malzeme kalitesi olsun fena değildi ancak uzun kullanımlarda kulak ağrısı çok yapıyor ona göre almanızı tavsiye ederim.
Yaklaşık 1-2 sene önce H2230D almıştım ses kalitesi olsun malzeme kalitesi olsun fena değildi ancak uzun kullanımlarda kulak ağrısı çok yapıyor ona göre almanızı tavsiye ederim.