Havit Gamenote H2230D nasıl iade veya değişim yapılır?

EmirKaira

Hectopat
Daha fazla  
Sistem Özellikleri
Geforce 940mx
i57200U
8gb ram
Arkadaşlar Trendyol üzerinden Havit Gamenote H2230D kulaklık satın aldım ve yaklaşık 1 ay olur olmaz kulaklığın sağ tarafından ses gelmemeye başladı. İade edip edemeyeceğimi sorduğumda aşağıdaki gibi bir yanıt aldım ama sipariş geldiği zaman kutunun içinden hiçbir garanti belgesi çıkmadı. Nasıl değişim veya iade yapabilirim?

Dosya Ekleri

• IMG_20240625_115851.jpg
    205,5 KB · Görüntüleme: 94
Son düzenleyen: Moderatör:
Eğer belgeler gelmediyse hiçbir şey yapamazsın Trendyol'la iletişime geç bir şekilde veya kendin de tamir edebilirsin ses gelmemesinin nedeni kabloda bir kopukluk falan olmasıdır kulaklığın bozuk tarafın içini bir kontrol et eğer bir kopukluk görünmüyorsa elektrikçiye götür o kablonun neresinde kopuk var anlar fazla para almaz diye düşünüyorum.
İçinde kopukluk varsa yardımcı olabilirim.

Kopukluk yok kablonun tam kulaklığın içine geçtiği kısımı ittirince ses geliyor.

Kopukluk yok kablonun tam kulaklığın içine geçtiği kısımı ittirince ses geliyor.

İyi de bu kopukluk olduğu anlamına geliyor ya da kablo yıpranmış dediğin yeri kontrol et bence yoksa Trendyol'la ugrasirsin boş boş.

İyi de bu kopukluk olduğu anlamına geliyor ya da kablo yıpranmış dediğin yeri kontrol et bence yoksa Trendyol'la ugrasirsin boş boş.

Hocam orayı nasıl açacağım bilmiyorum kırmak da istemiyorum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için çerezleri kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…