Heronry Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i7-3612QM 12 GB DDR3 RAM Nvidia GT720M 222GB SSD 465GB HDD Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #1 Görünüşü güzel geldi, bütçem de en fazla buna yetiyor. Eğer ses kalitesi de fiyatına göre iyiyse almayı düşünüyorum.
Görünüşü güzel geldi, bütçem de en fazla buna yetiyor. Eğer ses kalitesi de fiyatına göre iyiyse almayı düşünüyorum.
Livo Hectopat Katılım 29 Ağustos 2022 Mesajlar 3.975 Makaleler 2 Çözümler 24 13 Aralık 2023 #2 Mikrofonla işiniz yoksa alın mikrofonu kötü.
Heronry Hectopat Katılım 13 Temmuz 2021 Mesajlar 598 Çözümler 1 Daha fazla Sistem Özellikleri Intel i7-3612QM 12 GB DDR3 RAM Nvidia GT720M 222GB SSD 465GB HDD Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #3 Livo dedi: Mikrofonla işiniz yoksa alın mikrofonu kötü. Genişletmek için tıkla... Arada sırada arkadaşlarla oyun oynamak dışında kullanacağımı sanmıyorum. Teşekkürler
Livo dedi: Mikrofonla işiniz yoksa alın mikrofonu kötü. Genişletmek için tıkla... Arada sırada arkadaşlarla oyun oynamak dışında kullanacağımı sanmıyorum. Teşekkürler
S Samet432 Decapat Katılım 25 Mart 2022 Mesajlar 2 Daha fazla Cinsiyet Erkek 13 Aralık 2023 #4 Heronry dedi: Görünüşü güzel geldi, bütçem de en fazla buna yetiyor. Eğer ses kalitesi de fiyatına göre iyiyse almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende geçen gün aldım ama mikrofonu berbat hem ses boğuk geliyor hemde çok az almamanı öneririm
Heronry dedi: Görünüşü güzel geldi, bütçem de en fazla buna yetiyor. Eğer ses kalitesi de fiyatına göre iyiyse almayı düşünüyorum. Genişletmek için tıkla... Bende geçen gün aldım ama mikrofonu berbat hem ses boğuk geliyor hemde çok az almamanı öneririm
Y Yas1nn Centipat Katılım 25 Ocak 2023 Mesajlar 164 18 Aralık 2023 #5 Livo dedi: Mikrofonla işiniz yoksa alın mikrofonu kötü. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu kötü gözükmüyor, neden kötü dediniz? Samet432 dedi: Bende geçen gün aldım ama mikrofonu berbat hem ses boğuk geliyor hemde çok az almamanı öneririm Genişletmek için tıkla... Bu şekilde değil mi mikrofonu? Kötü mü? Voicemeeter gibi uygulamalardan ayar yapmayı denediniz mi? Voicemeeter gibi uygulamalardan ayar yapmayı denediniz mi?
Livo dedi: Mikrofonla işiniz yoksa alın mikrofonu kötü. Genişletmek için tıkla... Mikrofonu kötü gözükmüyor, neden kötü dediniz? Samet432 dedi: Bende geçen gün aldım ama mikrofonu berbat hem ses boğuk geliyor hemde çok az almamanı öneririm Genişletmek için tıkla... Bu şekilde değil mi mikrofonu? Kötü mü? Voicemeeter gibi uygulamalardan ayar yapmayı denediniz mi? Voicemeeter gibi uygulamalardan ayar yapmayı denediniz mi?