Sythexz Hectopat Katılım 30 Mart 2023 Mesajlar 2.197 Çözümler 19 Daha fazla Cinsiyet Erkek 9 Temmuz 2024 #1 600 TL bütçe ile biraz araştırma yaptım ve şu 2 kulaklığı buldum, oyunlar için hangisini almalıyım? (Mikrofon kalitesi de önemli bu arada.) Havit Gamenote H2230D Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı 3.5mm Jack - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote H2230D Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı 3.5mm Jack yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Havit Gamenote H2040D RGB Aydınlatmalı Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Jack + USB - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote H2040D RGB Aydınlatmalı Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Jack + USB yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Rampage gibi markalar kötü diyorlar bu arada, doğru mudur? Kimse bakmıyor mu ya. Son düzenleme: 9 Temmuz 2024
600 TL bütçe ile biraz araştırma yaptım ve şu 2 kulaklığı buldum, oyunlar için hangisini almalıyım? (Mikrofon kalitesi de önemli bu arada.) Havit Gamenote H2230D Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı 3.5mm Jack - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote H2230D Gaming Mikrofonlu Oyuncu Kulaklığı 3.5mm Jack yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Havit Gamenote H2040D RGB Aydınlatmalı Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Jack + USB - Fiyatı, Yorumları Havit Gamenote H2040D RGB Aydınlatmalı Mikrofonlu Gaming Oyuncu Kulaklığı - 3.5mm Jack + USB yorumlarını inceleyin, Trendyol'a özel indirimli fiyata satın alın. www.trendyol.com Rampage gibi markalar kötü diyorlar bu arada, doğru mudur? Kimse bakmıyor mu ya.
Cem İri Yoctopat Katılım 7 Ağustos 2024 Mesajlar 4 Daha fazla Cinsiyet Erkek 8 Ağustos 2024 #2 2230 daha iyi