S Samotne Ciasteczka Petapat İlk 5 Haneli Mesajınız! Katılım 25 Temmuz 2016 Mesajlar 22.747 Makaleler 10 Çözümler 94 14 Mart 2021 #21 Dreamy Bull dedi: Peki sizce hangisi alınmalı? AOC olan zaten SPK8404. Genişletmek için tıkla... RK 71 alınabilir bence hocam. AOC olan iyi değil :/
Dreamy Bull dedi: Peki sizce hangisi alınmalı? AOC olan zaten SPK8404. Genişletmek için tıkla... RK 71 alınabilir bence hocam. AOC olan iyi değil :/
D Dreamy Bull Hectopat Katılım 21 Aralık 2020 Mesajlar 5.444 Makaleler 1 Çözümler 1 14 Mart 2021 #22 MithraT dedi: Bu fiyata mekanik dışında almak istemiyorum ama galiba Gamenote 432l alacağım Red olmasa bile. Genişletmek için tıkla... Hocam yurtdışından düşünürseniz bu klavyenin Red Switch modelini alabilirsiniz. [TRY354.69 31% OFF] Royal Kludge RK71 71 Tuşlar Mekanik Oyun Klavye bluetooth3.0 Kablosuz USB Kablolu Çift Modlu ICE Mavi LED Arka Işık Oyun Klavye Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com Royal Kludge RK71 71 Keys Mechanical Gaming Keyboard bluetooth3.0 Wireless USB Wired Dual Mode ICE Blue LED Backlight Gaming Keyboard tr-m.banggood.com
MithraT dedi: Bu fiyata mekanik dışında almak istemiyorum ama galiba Gamenote 432l alacağım Red olmasa bile. Genişletmek için tıkla... Hocam yurtdışından düşünürseniz bu klavyenin Red Switch modelini alabilirsiniz. [TRY354.69 31% OFF] Royal Kludge RK71 71 Tuşlar Mekanik Oyun Klavye bluetooth3.0 Kablosuz USB Kablolu Çift Modlu ICE Mavi LED Arka Işık Oyun Klavye Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com Royal Kludge RK71 71 Keys Mechanical Gaming Keyboard bluetooth3.0 Wireless USB Wired Dual Mode ICE Blue LED Backlight Gaming Keyboard tr-m.banggood.com
MithraT Kilopat Zamanın Tanığı Katılım 11 Nisan 2020 Mesajlar 1.276 Çözümler 1 Daha fazla Cinsiyet Erkek 14 Mart 2021 #23 Dreamy Bull dedi: Hocam yurtdışından düşünürseniz bu klavyenin Red Switch modelini alabilirsiniz. [TRY354.69 31% OFF] Royal Kludge RK71 71 Tuşlar Mekanik Oyun Klavye bluetooth3.0 Kablosuz USB Kablolu Çift Modlu ICE Mavi LED Arka Işık Oyun Klavye Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com Royal Kludge RK71 71 Keys Mechanical Gaming Keyboard bluetooth3.0 Wireless USB Wired Dual Mode ICE Blue LED Backlight Gaming Keyboard tr-m.banggood.com Genişletmek için tıkla... Maalesef yaşım küçük olduğu için sadece bir siteden alışveriş yapabiliyorum en güvendiğimde şu an Trendyol hocam ama güzel klavyedir biliyorum bir tanıdığımda rk 87 klavye vardı.
Dreamy Bull dedi: Hocam yurtdışından düşünürseniz bu klavyenin Red Switch modelini alabilirsiniz. [TRY354.69 31% OFF] Royal Kludge RK71 71 Tuşlar Mekanik Oyun Klavye bluetooth3.0 Kablosuz USB Kablolu Çift Modlu ICE Mavi LED Arka Işık Oyun Klavye Bilgisayar Çevre Birimleri from bilgisayarlar ve ofis on banggood.com Royal Kludge RK71 71 Keys Mechanical Gaming Keyboard bluetooth3.0 Wireless USB Wired Dual Mode ICE Blue LED Backlight Gaming Keyboard tr-m.banggood.com Genişletmek için tıkla... Maalesef yaşım küçük olduğu için sadece bir siteden alışveriş yapabiliyorum en güvendiğimde şu an Trendyol hocam ama güzel klavyedir biliyorum bir tanıdığımda rk 87 klavye vardı.