Havit Gamenote KB876l alınır mı?

Bütçe
Maksimum 1000 TL

batuhansssss

Femtopat
Daha fazla  
'Havit Gamenote KB876l Gaming RGB ışıklı beyaz oyuncu Klavyesi'ni almayı düşünüyorum 640 TL gibi bir fiyatı var. Çoğu YouTube kanalı fiyat performans olarak tantmış. Sizin düşüncenizi de almak istiyorum başka bir klavye öneriniz varsa buyurun.

Şuan Bu klavyeyi kullanıyorum daha bugün aldım ve performans ve hissiyat olarak beğendim. Tek yaşadığım sorun elim space tusuna cok gidiyor (sanırım yuksek oldugundan space tusu)
Sorunuz varsa cevaplayayım hocam

Şu an bu klavyeyi kullanıyorum daha bugün aldım ve performans ve hissiyat olarak beğendim. Tek yaşadığım sorun elim space tusuna cok gidiyor (sanırım yuksek oldugundan space tusu)
Sorunuz varsa cevaplayayım hocam.

Teşekkür ediyorum cevabınız için. İncelemelerde tuşlar çok büyük görünüyor, tuşların büyüklüğünü tahmin etmekte zorlanıyorum. Yani kısaca tuş tasarımı bilgi verebilir misin?

Teşekkür ediyorum cevabınız için. İncelemelerde tuşlar çok büyük görünüyor, tuşların büyüklüğünü tahmin etmekte zorlanıyorum. Yani kısaca tuş tasarımı bilgi verebilir misin?
Tuş tasarımına 2-3 günde alışılıyor hocam
Deneyimlerime göre fiyatına göre gayet iyi klavye
FN+Scroll lock gibi kombinasyonlarla ışık modu ayarlanıyor. Nasıl ayarlanacağı kutudan çıkan kağıtta var

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı