Havit Gamenote KB884l alınır mı?

Bütçe
2000
Fiyatta pek bir fark uzun ömürlü olsun istiyorum manyetikler yeni çıktıgı için sağlam mı tam emin olamıyorum.
Bu fiyatlardaki manyetikler genel olarak giriş seviyesi olduğu için ne kadar uzun ömürlü olduğu çok belli olmaz. Switch anlamında mekaniklerden uzun dayanırlar ama genel klavye anlamında ne olacağı meçhul.

Bu fiyatlardaki manyetikler genel olarak giriş seviyesi olduğu için ne kadar uzun ömürlü olduğu çok belli olmaz. Switch anlamında mekaniklerden uzun dayanırlar ama genel klavye anlamında ne olacağı meçhul.

Kusura bakma çok soru soruyorum vallahi Akko Fun 60 Max switch anlamında kalitelimi yoksa oda giriş seviye bir manyetik klavye mi?
Aslında Rampage'nin hot swap destekli klavyesi var Outemu switch hani switch bozulsa yenisini takarım daha uzun ömürlü olur gibi senin fikrin ne acaba tekrardan kusura bakma çok soru sordum sana. Bir de Outemu switchler kalitelimi.

Kusura bakma çok soru soruyorum vallahi Akko Fun 60 Max switch anlamında kalitelimi yoksa oda giriş seviye bir manyetik klavye mi?
Aslında Rampage'nin hot swap destekli klavyesi var Outemu switch hani switch bozulsa yenisini takarım daha uzun ömürlü olur gibi senin fikrin ne acaba tekrardan kusura bakma çok soru sordum sana. Bir de Outemu switchler kalitelimi.
Sor hocam istediğin gibi, önemli değil. Fun60 max ve pronun switchler aynı. Pro ve max arasında kalite anlamında çok fark yok, hemen hemen aynılar. Switch mantığı da şu şekil daha uzun ömürlü, manyetik switchlerde mekanikler kadar sürtünme olmadığı için daha uzun süre dayanıyorlar ama bir kez bozulursa yedek switch bulmak daha zor. Ayrıca ses ve hissiyat anlamında da hala mekaniklerin gerisindeler. Çok profesyonel bir oyuncu değilsen o yüzden mekanik almanı önerdim.

Aslında Rampage'nin hot swap destekli klavyesi var Outemu switch hani switch bozulsa yenisini takarım daha uzun ömürlü olur gibi senin fikrin ne acaba

Rampage derken rampage yoru dan bahsediyorsun sanırım. Fiyatını hak eden bir klavye değil.
O fiyatta hem outemu switch satıyorlar hem de yalıtımsız kasa, asla o paraları vermezdim. Outemu switchler tam giriş seviye switchleri, belki şansına uzun süre dayanır ama kullanmaya başladıktan kısa süre sonra yay sesi çıkarmaya başlayacağı garanti, ve o sesin hoşunuza gideceğini düşünmüyorum.

Tabi ki sonradan switch değiştirebilirsin ama hem ek masraf demek hem de klavyede tahminimce sleeve soket vardır, o soketlere de switch uydurmak çok uğraştırıcı.

Rampage in hot swap klavyeler yapması güzel ama gidip o ürünü değerinin çok üstünde satıyorlar, bu yüzden tavsiye etmiyorum.

Tabi yine son karar senin ama attığım f65 her yönden daha iyi yorudan.

Sor hocam istediğin gibi, önemli değil. Fun 60 Max ve Pro'nun switchler aynı. Pro ve Max arasında kalite anlamında çok fark yok, hemen hemen aynılar. Switch mantığı da şu şekil daha uzun ömürlü, manyetik switchlerde mekanikler kadar sürtünme olmadığı için daha uzun süre dayanıyorlar ama bir kez bozulursa yedek switch bulmak daha zor. Ayrıca ses ve hissiyat anlamında da hala mekaniklerin gerisindeler. Çok profesyonel bir oyuncu değilsen o yüzden mekanik almanı önerdim.

Rampage derken Rampage yordan bahsediyorsun sanırım. Fiyatını hak eden bir klavye değil.
O fiyatta hem Outemu switch satıyorlar hem de yalıtımsız kasa, asla o paraları vermezdim. Outemu switchler tam giriş seviye switchleri, belki şansına uzun süre dayanır ama kullanmaya başladıktan kısa süre sonra yay sesi çıkarmaya başlayacağı garanti, ve o sesin hoşunuza gideceğini düşünmüyorum.

Tabii ki sonradan switch değiştirebilirsin ama hem ek masraf demek hem de klavyede tahminimce sleeve soket vardır, o soketlere de switch uydurmak çok uğraştırıcı.

Rampage'in hot swap klavyeler yapması güzel ama gidip o ürünü değerinin çok üstünde satıyorlar, bu yüzden tavsiye etmiyorum.

Tabii yine son karar senin ama attığım F65 her yönden daha iyi yorudan.

Hocam peki red switche göre çok sesli midir?

Hocam bir de sence Aula mı yoksa Fun 60 Max mı fiyatta pek fark yok sessiz olması biraz önemli benim için ailemle yaşıyorum çünkü rahatsız olmalarını istemem.

Bir de mesela bu klavyelere sonradan farklı renklerde tuş takabilir miyim?

Fun 60 max ta şuan aynı para çünkü

Hocam bir de sence Aula mı yoksa Fun 60 Max mı fiyatta pek fark yok sessiz olması biraz önemli benim için ailemle yaşıyorum çünkü rahatsız olmalarını istemem.

Son düzenleme:
Hocam zaten f65 deki switchler de red switch sayılır. Türleri aynı, yani ikisi de linear switchler.
Bu tarz switchlere sadece özel isimler veriyorlar ama tür olarak red switchle aynı zaten.

Sesi de düz bir red switchle aynı seviyededir.

Yani ikisi de iyi ürün ama dediğim gibi switch hissiyatı, çeşidi ve bulunabilirliği açısından aula daha önde.

Ses konusunda ikisi de aşırı sesli değil ama fun60 max daha sessiz bir yapıya sahip. Benim önerim aula olurdu ama son karar senindir hocam, beğendiğini alabilirsin.

Tabi, değiştirebilirsin hocam.

Ayrıca fun60 harici şunu da önerebilirim kablosuz olması zorunlu değilse.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.
Daha detaylı bilgi için, çerezler sayfamıza bakınız.

Bu içeriği görüntülemek için üçüncü taraf çerezlerini yerleştirmek için izninize ihtiyacımız olacak.

Seslerine de burdan bakabilirsin.

Hocam zaten F65'teki switchler de red switch sayılır. Türleri aynı, yani ikisi de linear switchler.
Bu tarz switchlere sadece özel isimler veriyorlar ama tür olarak red switchle aynı zaten.

Sesi de düz bir red switchle aynı seviyededir.

Yani ikisi de iyi ürün ama dediğim gibi switch hissiyatı, çeşidi ve bulunabilirliği açısından Aula daha önde.

Ses konusunda ikisi de aşırı sesli değil ama Fun 60 Max daha sessiz bir yapıya sahip. Benim önerim Aula olurdu ama son karar senindir hocam, beğendiğini alabilirsin.

Tabii, değiştirebilirsin hocam.

Ayrıca Fun 60 harici şunu da önerebilirim kablosuz olması zorunlu değilse.

Seslerine de buradan bakabilirsin.

F75 için nedersin Gaming Gen TR'de hem iki yıl birebir değişim varmış öyle yazıyor bir de sesli midir sence bu EPOMAKER x AULA F75 Mavi Gaming Klavye

MCHOSE G75 Pro Black Green Cabbage Tofu Klavye bir de bu ürün var.

F75 için nedersin Gaming Gen TR'de hem iki yıl birebir değişim varmış öyle yazıyor bir de sesli midir sence bu EPOMAKER x AULA F75 Mavi Gaming Klavye

G75dr birebir değişim garantisi yok ama.

Benim kafam aşırı karıştı ne alıcagıma bir türlü karar veremedim alamayacağım sanırım bir klavye bu gidişle.

Son düzenleyen: Moderatör:

Benim kafam aşırı karıştı ne alıcagıma bir türlü karar veremedim alamayacağım sanırım bir klavye bu gidişle.
G75 de F75 de güzel klavyeler hocam, onları da alabilirsin. Garanti konusunu çok dert etmeyin, eğer daha tok ses istiyorsan G75 al.

F75 deki reaper switchler biraz fazla sesli.

Benim tavsiyem şu yönde eğer %75 boyutunda bir şey arıyorsan G75 al, %65 boyutlarında bir şey arıyorsan Aula F65 al derim.

Technopat Haberler

Yeni konular

Geri
Yukarı